05 / 05 / 2024

Kantar Towers kentsel dönüşüm

Kantar Towers kentsel dönüşüm

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu 'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi Kantar Towers ile şehirde gerçekleşiyor.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Fikirtepe Mina Towers 2016 satış fiyatları!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Fikirtepe Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Mina Towers 2016 satış fiyatları....

Başaran Mina Towers 2016 satışları!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Başaran Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor.Başaran Mina Towers 2016 satışları...

Fikirtepe Mina Towers fiyat!

Fikirtepe Mina Towers projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 400 TL'den başlıyor. Mina Towers projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor...

Mina Towers Başaran iletişim!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Mina Towers Başaran projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Mina Towers Başaran iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kastamonu Kantar Towers projesinde teslimler başlıyor!

Atılım İnşaat tarafından Kastamonu Tosya yolu üzerinde temeli atılan Kantar Towers projesinde Kurban Bayramı’nın hemen ardından teslimler başlıyor.

Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül'de satışta!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan Mina Towers projesinde toplamda 1.500 konut bulunacak. Fikirtepe Mina Towers 29 Eylül'de satışa çıkacak.

İstanbul'da Kentsel Tasarım Uygulama Projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla, “Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi”ni başlatıyor. Projenin ilk aşamasında pilot bölge olarak Zincirlikuyu'dan Trump Towers'a kadar olan bölge seçildi.

Kantar Towers Kastamonu'da yükseliyor!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Kantar Towers, Atılım inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 3 blokta 136 daireden meydana geliyor.

Kastamonu'nun dönüşüm projesi: Kantar Towers!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu 'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi Kantar Towers ile şehirde gerçekleşiyor.

Kantar Towers bölgenin havasını değiştirecek!

Atılım İnşaat tarafından Tosya Yolu üzerine yapılan Kantar Towers, bölgenin havasını değiştirecek. Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, vatandaşların Rüyalarını gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Fikirtepe Mina Towers projesi!

Toplam 345 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek Fikirtepe Mina Towers projesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede toplam 6 adet kule yer alacak...

Hukukçular Towers 100 milyon dolara hayata geçiriliyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamına alman Kartal'da inşa edilen Hukukçular Towers projesi 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor

Kantar Towers kentsel dönüşüm Haberi

Kantar Towers kentsel dönüşüm

Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi bu şehirde gerçekleşiyor. Tosya Yolu cepheli olan Kantar Towers, lüks bir rezidans projesi olarak yükseliyor. Atılım inşaat tarafından hayata geçirilen Kantar Towers projesi 3 blokta 136 daireden meydana geliyor. 


Projede 128 adet 3+1 daire, 12 adet teras bahçeli 5+1 daireler bulunuyor. Kantar Towers, 30 bin metrekare kapalı alana sahip olan proje, geniş sosyal alanlara...