06 / 05 / 2024

Kanyon Cafe açılış

Kanyon Cafe açılış

Konya Akşehir'de üniversite öğrencileri için Kanyon Cafe hizmete girdi. Açılışa Üniversite Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Konya Kanyon Cafe hizmete açıldı!

Konya Akşehir'de üniversite öğrencileri için Kanyon Cafe hizmete girdi. Açılışa Üniversite Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe 4 aydır süren çalışmaların ardından Ramazan Bayramı sonrasında açılıyor. Kafe vatandaşlar ve turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

Big Yellow Taxı Benzin Cafe 45. şubesini İzmir'de açıyor!

Big Yellow Taxı Benzin Cafe, 45. şubesini İzmir'de ilk kez Balçova Palmiye AVM yanında açarak. Benzin Cafe, açılış gecesinde Ozan Çolakoğlu'nu ağırlayacak. Ayrıca sürpriz ikramlar, dansçılar ve müzik grupları da geceye renk katacak.

Trumi Aksesuar ilk mağazasını Kanyon'da açtı!

Trumi aksesuar markası Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki ilk mağazasının açılışını gerçekleştirdi...

TT Arena'nın açılış tedbirleri masaya yatırıldı

Avni Mutlu, Kadir Topbaş, Hüseyin çapkın ve Adnan Polat Valilikte bir araya gelerek 15 Ocak"ta Başbakan Erdoğan"ın katılımıyla açılacak Türk Telekom Arena'nın açılış töreniyle ilgili tedbirleri masaya yatırdı

Maliye tesisleri halka açılıyor!

Maliye Bakanlığı'nın Ankara'da bulunan sosyal tesisleri artık halka açılıyor...  Konuyla iligili olarak Ankara Defterdarlığı trafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi...

Alman Sanatçılar Akademisi 30 Ekim'de açılıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı"nda görevli  Devlet Bakanı Cornelia Pieper, İstanbul"da inşaatı süren Alman Sanatçılar  Akademisi"nin açılışının 30 Ekim 2011 tarihinde yapılacağını söyledi

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

Kanyon Cafe açılış Haberi

Kanyon Cafe açılış

Konya Akşehir'de üniversite öğrencileri için nezih ve ferah bir cafe daha açıldı. Kozağaç Mahallesi TOKİ Cami yanı stüdyo Cancan Zemin katta hizmete giren cafenin İşletme sahibi İsmail Zeren yaptığı açıklamada:" Her hafta tiyatro, canlı müzik, etkinlikler ve yarışmalar yapılacak. Cafemizde tüm yerli alkolsüz soğuk ve sıcak içecekler, tatlı çeşitleri ve fast food çeşitlerimiz vardır. Tüm Öğrenci arkadaşlarımızı cafemize bekleriz. Kanyon Cafe öğrencilerin yeni mekanı olacak "dedi. Açılışa Üniversite Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.


Akşehir...