17 / 05 / 2024

kanyon grup nişantaşı

kanyon grup nişantaşı

Kalyon Grup’un kültürel üretimi desteklemek amacıyla kurduğu Kalyon Kültür, bugün açılıyor. Toplumsal buluşma mekânı olarak adlandırılan merkez, sergilere, söyleşilere ve sanat alanında pek çok etkinlik ile organizasyona ev sahipliği yapacak...

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Özilhanlar Nişantaşı'nda restoran açıyor!

Anadolu Grup bünyesinde kafe&restoran olarak hizmete girmeye hazırlanan Nişantaşı’ndaki Chimp and Zee adlı restoran, önceki akşam İpek Özilhan Özkan’ın ev sahipliğinde ilk kez misafirlerini ağırladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları'nın yüzde 30'u satıldı!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak açıkladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları Ağustos'ta tamamlanıyor!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. Bayrak Konakları, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Daha şimdiden dairelerin yüzde 30’u satıldı.

Nişantaşı Bayrak Konakları 30 Ağustos 2015'te tamamlanacak!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde istanbul'un seçkin semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda yükseliyor! Yeni proje!

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

kanyon grup nişantaşı Haberi

kanyon grup nişantaşı

Kalyon Grup, Gösteri ve Sanat Merkezi ile Kongre ve Kültür Merkezi’ni, Nişantaşı’nda II. Abdülhamid tarafından yaptırılan ‘Taş Konak’ta hayata geçiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak Kalyon Kültür Nişantaşı'nda açıldı.

Kültür ve sanat alanında geçmişi yeniden canlandırmayı ve bu alanı üretken kılacak yenilikleri hayata geçirmeyi hedefleyen Kalyon Kültür, 2. Abdülhamid tarafından yaptırılan ve "Kimseye Etmem Şikayet" adlı nihavent eserin sözlerini yazan İhsan Raif Hanım'ın, Nişantaşı'ndaki evi Taş Konak'ta hizmet vermeye başladı.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Kalyon...