05 / 05 / 2024

kapadokya Argos İn Cappadocia

kapadokya Argos İn Cappadocia

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'daki Argos İn Cappadocia Otel, Fodor's tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Güzel 100 Oteli' listesinde yer alan Türkiye'deki tek otel oldu.

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karain tarafından kuruldu.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

Kapadokya'da balon fiyatları 100 Euro'dan başlıyor! Yabancılar akın akın gidiyor! 

Sıcak hava balonlarıyla bilinen Kapadokya'da en ucuz uçuş fiyatı 100 Euro olunca yerli turistler fiyatlara tepki gösterdi. Türkler, balonları yalnızca izlemekle kaldıklarını söyledi. 

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımı denetlenecek!

Hafta sonu Kapadokya'da gerçekleşen kaçak yapıların yıkımını denetlemek için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gidecek.

Kapadokya Teknopark hizmete açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kapadokya Teknopark'ı hizmete açtı. Varank, Kapadokya Teknopark'ın bölgeye önemli katkılar sunacağını söyledi.

Kapadokya’da sit sınırları yeniden çizildi!

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’da sit sınırları yeniden çizildi. Kapadokya’nın simgelerinden Üçgüzeller ve Aşk Vadisi’nin de bulunduğu yerlerde sit değişiklikleri tek bir alanda birleştirildi.

Kapadokya'da 17 yapının yıkımı için karar alındı! 

Kapadokya'da peribacalarına yakın olduğu gerekçesiyle 17 yapının daha yıkılması için karar alındı.

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

Kapadokya'nın doğal yapısı korunacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını açıkladı. Muş, "Kapadokya'nın doğal yapısı korunacak'' dedi.

Kapadokya'da 5 yapı daha yıkıldı!

Kapadokya peribacalarının yakınında bulunan ve yıkım kararı alınan yapılardan 5 tanesi daha yıkıldı. Ekipler 14 yapının daha yıkılması için çalışma yapılacak...

Kapadokya'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kapadokya'da oluşturulacak "Alan Yönetimi Başkanlığı" sistemiyle tüm kararların tek elden alınacağı ve bölgenin mekansal planlarının yeniden hazırlanacağı bir döneme geçileceğini ifade etti. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

kapadokya Argos İn Cappadocia Haberi

kapadokya Argos İn Cappadocia


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'daki Argos İn Cappadocia Otel, Fodor's tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Güzel 100 Oteli' listesinde yer alan Türkiye'deki tek otel oldu. 

Dünyanın en önemli turizm ve seyahat yayınlarından biri olan ve 78 yıldır yayınlanan Fodor's, editörleri ve turizm uzmanları tarafından. 

yapılan değerlendirme il( 2014 yılı için 'Dünyanın Eni Güzel 100 Otel' listesini ya-j yınladı. Dünyanın birçok ülkesinden birbirinden farklı! mimari yapılarıyla dikkat çeken otellerin yer aldığı lis-l tede Türkiye'den de Argos İn Cappadocia Otel, 'En İyi Küçük Otel' kategorisinde kendisine yer buldu.Kapadokya bölgesinin gözde turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar beldesinde bulunan Argos İn Cappadocia, peribacaları ile üslü bölgede kayadan oyma odaları ile yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor. İH



Kayseri...