18 / 05 / 2024

Kapadokya butik otel yerli turist

Kapadokya butik otel yerli turist

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Kapadokya Lodge Otel'in satışı tamamlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kapadokya Lodge Otel'in satışına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlandı. 55,7 milyon TL tutarındaki KDV dahil satış bedelinin tamamı tahsil edildi...

İş GYO Kapadokya Lodge Otel'i 55.7 milyon TL'ye Tarman Çimento'ya sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kapadokya Lodge Otel ile otelin yan parselinde bulunan 11 bin 409 metrekare yüz ölçümlü arsayı Tarman Çimento'ya 55.7 milyon TL'ye sattı...

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi, Narderesi Mevkii, 122 ada, 2 ve 3 numaralı parsellerdeki Kapadokya Lodge Otel'e ilişkin değerleme raporu yayınladı...

İş GYO Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi'nde yer alan Kapadokya Lodge Otel'in değerleme raporunu yayınladı. 

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

İş GYO Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi'nde yer alan Kapadokya Lodge Otel'in değerleme raporunu yayınladı. 

Kapadokya butik otel yerli turist Haberi

Kapadokya butik otel yerli turist

Kapadokya bölgesinin doğal ve tarihi dokusuna uygun inşa edilen butik oteller yabancı turistler kadar artık yerli turistlerin de ilgisi görmeye başladı. Bölgenin en çok ziyaret edilen turizm merkezi olan Göreme'de de yerli turistlerin butik otellere olan ilgisinin her geçen yıl daha da artmaya başladığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti. 

Geçtiğimiz yıllarda bölgedeki butik otellerin genelde yabancı turistler tarafından tercih edildiğini ve yerli turistlerin butik otelleri istenilen düzeyde tercih etmediğini söyleyen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz, son birkaç yıldır bölgeye gelen yerli turistlerin de butik otelleri tercih etmeye başladıklarına işaret etti. 


Muşkara...