16 / 05 / 2024

Kapadokya Havalimanı kapalı mı

Kapadokya Havalimanı kapalı mı

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Çukurova Havalimanı ihalesi 4 Şubat'ta!

Yaklaşık 9 yıl boyunca yapımı adeta yılan hikayesine dönen Çukurova Havalimanı için şimdi de kapalı teklifle üst yapı ihalesi düzenleniyor. İhale 4 Şubat 2020'de gerçekleştirilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Kapadokya Havalimanı yenilenecek!

Kapadokya Havalimanı yapılacak yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün kapatılacak. 6 ay boyunca yenileme çalışmaları sürecek havalimanı 30 Eylül'de yeniden hizmete açılacak.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Samsun Çarşamba Havalimanı tadilat nedeniyle 3 ay kapalı olacak!

Samsun Çarşamba Havalimanı bakım nedeniyle 1 Mart-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılması turizmcileri tedirgin ediyor.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı 3 aydır kapalı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda 3 aydır hizmet verilemiyor.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vezneciler-3.Havalimanı Metrosu geliyor!

Küçükköy Kapalı Spor Salonu temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş "Vezneciler’den, Arnavutköy üzerinden de 3. havalimanına gidecek bir metroya dönüştürme çalışmamız sürmektedir" dedi

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo binası açıldı!

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo ve antrepo binası hizmete girdi. Yaklaşık 11 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesisin yıllık 102 bin ton kargo kapasitesi bulunuyor..

Kapadokya Havalimanı'nın kira ihalesi ertelendi!

Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, ileri bir tarihe ertelendi. İhale son bir yıl içinde üçüncü kez iptal edilmiş oldu.

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

(DHMİ) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, daha önce 7 Kasım 2014'te gerçekleştirileceği bildirilen Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihi 23 Ocak 2015'e ötelenmişti.

Kapadokya Havalimanı kapalı mı Haberi

Kapadokya Havalimanı kapalı mı


Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya'da yer alan  Kapadokya Havalimanı pistte yapılacak olan yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren hizmete kapatıldı. 


Havalimanında yapılacak olan çalışmaların 6 ay boyunca devam edeceği öğrenilirken, pistin tamamlanması ile birlikte 30 Eylül tarihinde havalimanı yeniden hizmete girecek.



Yeni...