20 / 05 / 2024

kapadokya mobese kameralarıyla izleniyor

kapadokya mobese kameralarıyla izleniyor

Yılda yaklaşık 2,5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi, 3G sistemiyle HD kalitede 24 saat izleniyor. Nevşehir Valiliği öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ilk etapta 7 ayrı noktaya 22 kamera yerleştirilirken kamera sayısı arttırılacak.

Kapadokya'da balon fiyatları 100 Euro'dan başlıyor! Yabancılar akın akın gidiyor! 

Sıcak hava balonlarıyla bilinen Kapadokya'da en ucuz uçuş fiyatı 100 Euro olunca yerli turistler fiyatlara tepki gösterdi. Türkler, balonları yalnızca izlemekle kaldıklarını söyledi. 

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Dev kamerayla gelen Huawei P60 ve Huawei P60 Pro sahne ışıkları altında! Fiyatları resmen belli oldu!

Huawei, merakla beklenen akıllı telefonları Huawei P60 ve Huawei P60 Pro'yu resmi olarak duyurdu. P60 serisi, özellikle kameralarıyla öne çıkıyor.

Kapadokya için başkanlığa yıkım yetkisi verildi!

Kültür Bakanı Nuri Ersoy, “Kapadokya Alan Başkanlığı’yla birlikte sanki bölgenin koruma statüsü azaltılmış gibi bir söylem var. Oysa Alan Başkanlığı’na yıkım yetkisi verildi” diye konuştu.

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

Kapadokya Alan Başkanlığı kuruldu!

Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanuna göre, Kapadokya alanında bulunan Hazine ile kamu kurum ve kuruluşlarının özel mülkiyetindeki taşınmazların satışı, trampası, Başkanlığın görüşüyle yapılacak. 

Kapadokya’yı koruyacak komisyon belirlendi!

Kapadokya’yı koruyup yatırımcıları için bürokratik süreçleri kısaltacak komisyonun kimlerden oluşacağı belli oldu. Arkeolog, sanat tarihçisi, mimar ve şehir planlamacılarının da bulunacağı komisyonda Kapadokya’yla ilgili her karar alınabilecek.

Kapadokya’ya otoyol dopingi!

Ankara Niğde otoyolundaki çalışmaların hızlanmasıyla Kapadokya turizm sektörü canlanması hedefleniyor.  

Kapadokya'ya yasal koruma kalkanı!

AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu...

Kapadokya'nın doğal yapısı korunacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını açıkladı. Muş, "Kapadokya'nın doğal yapısı korunacak'' dedi.

Kapadokya’da uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak!

Peribacalarıyla ünlenen turizm bölgesi Kapadokya’da, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için denetimler artırıldı. Bölgede uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak.

Alize Kapadokya fiyat listesi!

Remyapı imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Alize Kapadokya  projesi İstanbul Ümraniye'de 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Alize Kapadokya fiyat listesi metrekare bazında 11 bin TL'den başlıyor.

Alize Kapadokya'da metrekaresi 11 bin TL! Yeni Proje!

20 katlı tek blok şeklinde yükselen Alize Kapadokya projesi Remyapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 

kapadokya mobese kameralarıyla izleniyor Haberi

kapadokya mobese kameralarıyla izleniyor

Yılda yaklaşık 2,5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi, 3G sistemiyle HD kalitede 24 saat izleniyor. 

Nevşehir Valiliği öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ilk etapta 7 ayrı noktaya 22 kamera yerleştirilirken kamera sayısının önümüzdeki günlerde artacağı belirtildi. Zemi Vadisinde projenin tanıtımını yapan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kapadokya vadilerinin daha güvenli ve daha temiz olması için yapılan çalışmalar kapsamında bölgedeki 7 ayrı noktada MOBESE kamerasıyla ve 3G sistemiyle bölgenin izlenmesine başlandığını söyledi. Sistemin Jandarma harekat merkezinden 24 saat takip edildiğini belirten Ceylan şöyle devam etti: "Bununla birlikte yılbaşından itibaren almış olduğumuz 10 özel güvenlik görevlisi de bölgemizdeki vadilerde görev yapmakta. Bundan önceki dönemlerde vadilerimizin daha temiz olması için sivil toplum kuruluşları ile temizleme çalışmaları yaptık. Bu çalışmalar bundan sonrada devam edecek. Daha...