19 / 05 / 2024

kapadokya tatil yeri

kapadokya tatil yeri

Anadolu'nun dikkat çeken en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya, doğası ve tarihi zenginlikleri ile Türk turizmindeki önemini her sene arttırıyor. Kapadokya, 4 mevsim farklı güzelliğe bürünüyor.

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

İş yeri kiraları ödenecek mi?

1 Eylül 2020 itibarıyla adli tatil sona erdi ve adliyeler tam kapasite çalışmaya başladı. Böylece kira problemleri gündeme geldi. Peki şimdi iş yeri kiraları ne olacak? İcra takipleri başlayacak mı?

Kapadokya'da baraka tipi 4 iş yeri yıkıldı!

Kapadokya'da peribacalarının yakınında yer alan binaların ortadan kaldırılmasına yönelik proje kapsamında, Zelve Ören Yeri girişinde bulunan baraka tarzı 4 iş yerinin yıkımı yapıldı.

Kapadokya'daki baraka tarzı 41 iş yeri yıkıldı!

Nevşehir Kapadokya'da yıkımına karar verilen 41 baraka tarzı iş yeri kaldırıldı. 

Kapadokya'daki tek katlı taş yapı yıkıldı!

Kapadokya'da, peribacaları yakınında bulunan yapıların yıkımına devam ediliyor. Zelve Ören Yeri yakınında, inşaat halinde yer alan tek katlı taş yapı yıkıldı.

Hayalet şehir Maraş yeniden yapılacak!

Türk müteahhitler, Kıbrıs’ta Birleşmiş Milletler’in (BM) denetimindeki 1960’lı yılların meşhur tatil yeri ‘Maraş’ı terkedilmişlikten kurtarıp yeniden Doğu Akdeniz’in Miami’si yapmaya talip oldu. İşte projenin ayrıntıları...

İsos Termal Otel ve Tatil köyü hizmete açıldı!

Hatay'ın Erzin ilçesinde sağlık alanında hizmet verecek İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü hizmete açıldı. Amanos dağlarında Ilıcalar bölgesine kurulan tesis romatizma, siyatik, nevralji, selülit sorunları olanların uğrak yeri olacak.

Kapadokya'daki otellerin tamamı bayram nedeniyle doldu!

Deniz kıyısındaki tatil beldelerinde sezonun sona ermesiyle Kapadokya'nın ön plana çıktığını belirten Tok, "Yerli turist, deniz sezonunun sona ermesiyle tatil ve bayramlarda Kapadokya'yı tercih ediyor

Kapadokya'daki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Deniz kıyısındaki tatil beldelerinde sezonun sona ermesiyle Kapadokya'nın ön plana çıktığını belirten Tok, "Yerli turist, deniz sezonunun sona ermesiyle tatil ve bayramlarda Kapadokya'yı tercih ediyor

Kapadokya Havalimanı'nda bayram yoğun geçti!

Kapadokya Havalimanı Müdürü Muslu, "Bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatil indeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153'e ulaştı" dedi.

Marmaris Avrupa'nın en iyi tatil beldelerinden biri seçildi!

Marmaris Avrupa'nın en iyi tatil beldelerinden biri seçildi. Kim mi karar verdi? The Sunday Times'ın turizm yazarı Sean Newson. En iyi 50 bölge ve oteli derleyen İngiliz yazar, ilk 50'ye Türkiye'den 4 yeri aldı...

Antalya Çıralı en iyi tatil yeri listesinde 3. sırada yer aldı!

İngiliz The Guardian Gazetesi tarafından hazırlanan en iyi 10 tatil yeri listesinde Antalya Çıralı 3. sırada yer alıyor...

Kadir 'in Ağaç Evleri, en iyi vejeteryan hosteli seçildi!

Avrupa'nın en büyük online tatil acentesi ‘anytrip.com ' tarafından yapılan çalışma sonucunda ‘vejetaryenler için dünyanın en iyi tatil yeri ' belirlendi

kapadokya tatil yeri Haberi

kapadokya tatil yeri

Anadolu'nun dikkat çeken en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya, doğası ve tarihi zenginlikleri ile Türk turizmindeki önemini her sene arttırıyor. Soluk kesen bir yapıya sahip olan turizm merkezi, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor Peri Bacaları, kayalara oyulmuş tarihi yaşam alanları ile dikkat çeken Kapadokya, 4 mevsim farklı güzelliğe bürünüyor. 


Film platosu gibi


Başta Nevşehir olmak üzer Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kayseri illerine yayılmış olan Kapadokya, türk turizminin Anadolu'daki en önemli duraklarından biri konumunda. Her sene binlerce turist ağırlayan Kapadokya, doğal oluşumları nedeniyle farklı bir gezegeni andırıyor. Peri Bacaları, kayalara oyulmuş tarihi yaşam alanları ile dikkat çeken turizm merkezi, bu Özellikleri nedeniyle birçok ülke televizyonuna da konu olmayı başarıyor. 


Butik otelleri dikkat çekiyor


Doğa ve tarihin bütünleştiği Kapadokya'da son yıllarda yaygınlaşan butik oteller, bölgeye has...