27 / 04 / 2024

Kapadokya vadilerine kamera sistemi

Kapadokya vadilerine kamera sistemi

Kapadokya Bölgesindeki vadiler ilk planda 7 ayrı noktada oluşturulan 3G'li 22 kamera sistemi sayesinde Jandarma Komutanlığı bünyesinde yer alan Harekat Merkezi'nde 24 saat takip ediliyor.

Kapadokya'da balon turlarına ilgi artıyor!

Peribacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Kapadokya'da balon turları, turistlerden rağbet görüyor. Sıcak hava balonuna binen turistler, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini havadan izleme fırsatı buluyor.

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya ödül kazandı!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 (European Property Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Kapadokya'ya 10 ayda 2 milyon 575 bin turist geldi!

Türkiye'nin peribacaları, kaya kiliseleri ve yer altı kent yerleşimleri ile en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, bu yılın ilk 10 aylık döneminde 2 milyon 575 bin turistin ziyaret ettiği bil

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi 21 Kasım'da yapılacak!

DHMİ Genel Müdürlüğünce yapılacak ihaleyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak. DHMİ Genel Müdürlüğü, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak...

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Nevşehir - Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihini 21 Kasım 2014'e kadar uzattı.

Kapadokya Havalimanı'nın kiraya verilme ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Nevşehir - Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak. Nevşehir - Kapadokya Havalimanı'nın kiralama ihalesi, 7 Kasım 2014'te yapılacaktı...

İBB, Karaman'a robot kamera gönderdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaman'da meydana gelen maden ocağı kazasına kurtarma çalışmalarına katılmak için İSKİ'den teknik ekip ve 450 metre derinlikten görüntü aktarabilen robot kamera gönderdiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Kapadokya'nın küçük otelleri zirve yaptı!

Konaklama sektöründe trendler giderek küçük otellere kayıyor. Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik nitelikli hizmet veren küçük oteller, özellikle Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin tercihi oluyor...

Kapadokya'da balon turlarına hava muhalefeti engeli!

Peribacaları ve kayadan oyma evleriyle dünyanın gözde turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir Kapadokya'da sıcak hava balonu uçuşları, olumsuz hava şartları nedeni ile 4 gündür yapılamıyor.

Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor!

Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik üstün nitelikli hizmet veren küçük oteller, Kapadokya’da da yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapadokya vadilerine kamera sistemi Haberi

Kapadokya vadilerine kamera sistemi

Kapadokya Bölgesindeki vadiler ilk planda 7 ayrı noktada oluşturulan 3G'li 22 kamera sistemi sayesinde Jandarma Komutanlığı bünyesinde yer alan Harekat Merkezi'nde 24 saat takip ediliyor. 


Kamera sistemini Nevşehir'in Göreme Beldesi'nde geçen yıl 9 Eylülde 2 Japon turistin cinsel saldırıya uğradığı ve birinin hayatını kaybettiği Zemi Vadisi'nde düzenlenen törenle Vali Mehmet Ceylan hizmete açtı. Jandarma yetkililerinden kamera sistemi ile ilgili bilgi alan Vali Ceylan, beraberindeki heyetle birlikte sistemin çalışmasını izledi. Ceylan, Kapadokya Bölgesi'ndeki vadilerin daha güvenli ve temiz olması için yapılan çalışmalar sonucu bölgedeki 7 ayrı noktaya kurulan 3G sistemi ile çalışan 22 ayrı kamera ile bölgenin izlenmesine başlandığını söyledi. 


Bizim...