29 / 08 / 2024

kapadokyanın travel turkey fuarında tanıtımı

kapadokyanın travel turkey fuarında tanıtımı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri toplantılarında bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken, Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımında etkin rol oynayan uluslararası fuarların tanıtıma etkileri de konuşuldu....

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 

Gayrimenkul Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün!

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Kurt: "Gayrimenkul de Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün. Expo Turkey by Qatar'ın gelecek yıl önemi daha çok artacak." dedi.

kapadokyanın travel turkey fuarında tanıtımı Haberi

kapadokyanın travel turkey fuarında tanıtımı

Türkiye’nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi bölgelerinden Kapadokya’nın, Uluslararası Travel Turkey Fuarı’nda tanıtımı yapılacak.


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri toplantıları devam ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’nin de katıldığı meslek komiteleri toplantılarının Turizm Komitesi’nde gündeme gelen, bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken, Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımında etkin rol oynayan uluslararası fuarların tanıtıma etkileri de konuşuldu.


İlki geçtiğimiz yıl yapılan Uluslararası Travel Turkey Fuarı’nda, Nevşehir Valiliği, Kapadokya Turizm İşletmeciler Derneği (KAPTİD) ve Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'nin (KAPHİB) yanı sıra Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası (NTSO) üyelerinin katılımı ile bölgenin tanıtımı gerçekleştirilecek.


'Destination Cappadocia' sloganı ile bölgenin tanıtımının yapılacağı fuara, geçtiğimiz yıl 638 katılımcının yanı sıra 34 ülke stant açtı. Fuarın uluslararası fuarlar arasında EMİT Fuarı'ndan...