15 / 05 / 2024

Kapadokya Travel Turkey'de tanıtılacak!

Kapadokya Travel Turkey'de tanıtılacak!

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri toplantılarında bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken, Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımında etkin rol oynayan uluslararası fuarların tanıtıma etkileri de konuşuldu....



Türkiye’nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi bölgelerinden Kapadokya’nın, Uluslararası Travel Turkey Fuarı’nda tanıtımı yapılacak.


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri toplantıları devam ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’nin de katıldığı meslek komiteleri toplantılarının Turizm Komitesi’nde gündeme gelen, bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken, Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımında etkin rol oynayan uluslararası fuarların tanıtıma etkileri de konuşuldu.


İlki geçtiğimiz yıl yapılan Uluslararası Travel Turkey Fuarı’nda, Nevşehir Valiliği, Kapadokya Turizm İşletmeciler Derneği (KAPTİD) ve Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'nin (KAPHİB) yanı sıra Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası (NTSO) üyelerinin katılımı ile bölgenin tanıtımı gerçekleştirilecek.


'Destination Cappadocia' sloganı ile bölgenin tanıtımının yapılacağı fuara, geçtiğimiz yıl 638 katılımcının yanı sıra 34 ülke stant açtı. Fuarın uluslararası fuarlar arasında EMİT Fuarı'ndan sonra en önemli organizasyonlardan biri olduğuna dikkat çeken KAPTİD Genel Sekreteri ve NTSO 22. Meslek Birliği Komitesi Başkanı Nazif Demir, bu fuarda da 'Hedef Kapadokya' sloganıyla yabancı ülkelere tanıtım gerçekleştirileceğini, bu tur organizasyonların bölge tanıtımı açısından önemli fırsatlar olduğunu dile getirdi.


Cihan



Geri Dön