29 / 04 / 2024

nevşehir ticaret ve sanayi odası

nevşehir ticaret ve sanayi odası

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) heyeti, Kapadokya'yı İspanya'da tanıttı. Heyet üyeler İspanya'nın Castellon Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki turizm ve tanıtım ağının geliştirilmesi amacıyla işbirliği yapılmasına dair çalışmalarda bulundu...

Kapadokya Travel Turkey'de tanıtılacak!

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri toplantılarında bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken, Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımında etkin rol oynayan uluslararası fuarların tanıtıma etkileri de konuşuldu....

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nevşehir'deki 24 arsayı satışa sundu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Nevşehir Kozaklı'da yer alan 24 adet turizm tesis arsası satışa sunuldu.

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

nevşehir ticaret ve sanayi odası Haberi

nevşehir ticaret ve sanayi odası

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) heyeti, Kapadokya'yı İspanya'da tanıttı. Heyet üyeleri. İspanya'nın Castellon Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki turizm ve tanıtım ağının geliştirilmesi amacıyla işbirliği yapılmasına dair çalışmalarda bulundu. NTSO Yönetim Kurulu üyeleri Yüksel Babaoglu, Kemal Güner, Serhat Cantekin ve NTSO Sicil Müdürü Veysel Donmaz'dan oluşan heyet. İspanya'nın Castellon şehrinde bazı incelemelerde bulunarak ikili görüşmeler yaptı. 


NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Babaoglu Castellon Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dolares Guillamon, Turizm Komite Başkanı Teresa Prim'in ev sahipliği yaptığı toplantıda Kapadokya bölgesine gelen turist sayısı acısından İspanyol turistlerin önemine dikkat çektiklerini söyledi. Babaoglu. Kapadokya'nın İspanyollar tarafından tanındığını. ancak ikili ilişkilerin sadece turizmde değil ticari ve sosyal alanda artınlmasının her iki ülke için artılar katacağını dile getirdi. Castellon Ticaret Odası Başkan...