22 / 07 / 2024

Kapadokyanın ziyaretçisi arttı

Kapadokyanın ziyaretçisi arttı

Kültür Mirası olarak belirlenen Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik gezi alanlarını, 2014 yılının ilk dokuz ayında 2 milyon 202 bin 349 yerli ve yabancı turist ziyaret etti

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Son dakika... Altın fiyatları yükseliyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları arttı! Herkes bu rakamlara bakıyor

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başlarken gün içinde değer kazanarak tekrar yükseliş geçti. Altın fiyatlarının yükselmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da arttı. Peki  bugün güncel altın bilezik fiyatları ne kadar? 8 Kasım 2022 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyat

iPhone’ların maliyeti neden arttı? İşte herkesin merak ettiği sebep..

Teknolojinin maliyeti de her şey gibi her geçen gün artarken yapılan araştırmalara göre iPhone cihazlarının maliyetleri bir önceki yıla göre yüzde 20 arttı.

Türkiye konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu!

Avrupa genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler araştırıldı. Türkiye bu ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. 

Pandemi sonrası kolejlere yakın evlerin fiyatı arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tatil bölgelerine göç artınca özel okullara ve kolejlere talep arttı. Hal böyle olunca bu bölgelerde kolejlere yakın evlerin fiyatları ve kiraları yükseldi.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Çiftlik kiralayanların sayısı arttı!

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli, bugünkü yazısındao telde konaklayanların çiftlik kiralayanların sayısının arttığını kaleme aldı. İşte Vidinli'nin o yazısı...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Berat Albayrak: İndirimlerin fiyatlara yansıtılmasının takipçisi olacağım!

Hazine ve Maliye Albayrak, "Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti." şeklinde konuştu...

Kapadokyanın ziyaretçisi arttı Haberi

Kapadokyanın ziyaretçisi arttı

Peribacaları, yer altı şehirleri ve kaya kiliseleriyle UNESCO Dünya Kültür Mirası olarak belirlediği merkezlerden biri olan Kapadokya bölgesindeki tarihî ve turistik gezi alanlarını, 2014 yılının ilk dokuz ayında 2 milyon 202 bin 349 yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Bölgeyi, geçen yılın aynı döneminde ise 2 milyon 139 bin 243 kişi ziyaret etmişti. 


Nevşehir Valiliği'nden alınan bilgiye göre Kapadokya bölgesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizme açık bulundurulan Göreme Açıkhava Müzesi başta olmak üzere Zelve, Mustafapaşa ve Gülşehir Açık Saray örenyerleri, Karanlık, Çavuşin, El Nazar ve Gülşehir St. Jean Kilisesi, Nevşehir, Hacıbektaş Veli ve Ürgüp müzeleriyle Hacıbektaş Atatürk Evi, Kaymaklı, Özkonak, Tatlarin ve Derinkuyu yer altı şehirlerini, geçen eylül ayında 89 bin 547'si ücretli, 26 bin 22'si ücretsiz, 128 bin...