02 / 05 / 2024

Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

Minik Kalpler Derneği (MİKA-DER), daha önce Çocuk Esirgeme Yurdu olarak kullanılan Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'ndeki alana Rehabilitasyon Merkezi yapacaklarını açıkladı.

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi Haberi

Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret etti. Ülkenin birçok yerine benzer projeler yaptıklarını belirten Nesrin Ercan, atıl durumda olan Çocuk Esirgeme Yurdunu yıkıp, yerine modern bir Rehabilitasyon Merkezi kompleksi yapacaklarını, bütün maliyetlerin dernek tarafından karşılanacağını söyledi. 



Bu alandaki yıkım çalışmalarının başladığını belirten Nesrin Ercan, "Yaklaşık 12 dönümlük bu arazide toplam 40 çocuğumuzun kalabileceği 4 adet yaşam merkezi yapacağız. Ayrıca 3 katlı ve tam teşekküllü bir idari bina inşa edeceğiz. Rehabilitasyon Merkezi kompleksimizde tüm bunların yanı sıra kapalı spor salonumuz, oyun alanlarımız, hobi sahalarımız ve ufak bir hayvanat bahçemiz de olacak. Yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezi'nde 13-18 yaş arası kimsesiz erkek çocukları kalacak" dedi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali...