29 / 04 / 2024

kapalı garaj sistemi

kapalı garaj sistemi

Villa projelerinin ivme kazanmasıyla birlikte kapalı garaj sistemlerine olan talep te artmaya başladı. Yıllık hacmi 35 milyon YTL'ye ulaşan sektöre, yerli firmaların girmesiyle birlikte rekabette kızıştı.

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bursa Kapalı Alt Çarşı dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce klima sistemleriyle daha sağlıklı bir alışveriş ortamına kavuşan Kapalı Alt Çarşı, yanmaz kablolarla yenilenen elektrik sistemi, tavan düzenlemesi, aydınlatma, görüntü ve ses sistemleri ile hem daha güvenilir hem de kaliteli bir görünüme bürünüyor.

Kapalıçarşı’daki perakende sistemi Çin’deki ile aynı!

alibaba.com’un eski Başkan Yardımcısı Porter Erisman, “Kapalıçarşı’daki sistem Çin’deki perakende sistemi ile aynı. Ürünler için satıcı ile yüz yüze pazarlık yapıyorsunuz. Siz de markaları sıfırdan oluşturarak e-ticarete başlayabilirsiniz” dedi.

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de komutan konutu yaptırıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Zonguldak Çaycuma'da yeni kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı, Yalı Caddesinde Germe Membran Sistemi ile yapılan gıda pazarı olarak kullanılan kapalı pazaryerine bir yenisi daha ekleniyor.

Set altı garajı nedir?

Garaj, otomobil ve benzeri taşıtların konulduğu üstü örtülü yer olarak ifade ediliyor. Genellikle mesken ve işyeri binaların girişinde karşılaştığımız garaj kimi zaman kapalı olabiliyor. Peki, set altı garajı nedir?

2007 yılında İETT Levent Garajı arazisi satışa çıkarılacak!

2007 yılında İBB, İstanbul'un en değerli arazilerinden olan İETT Levent Garajı arazisini ihale yoluyla satışa çıkarmış. Kapalı teklif usulüyle satılacak araziye, KDV hariç 265.9 milyon lira bedel biçilmiş.

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

Miami'de ultra lüks rezidansların fiyatı 64 milyon TL!

ABD'nin kumsallarıyla tanınan Miami kentine multi milyarderler için yapılan rezidansların fiyatı 8 ila 64 milyon TL arasında satışa çıkacak. orsche dizaynı rezidans kulede, arabalar için özel hazırlanmış garaj sistemi bile bulunuyor...

kapalı garaj sistemi Haberi

kapalı garaj sistemi

Fiyatların hızla düşmesi, büyük kentlerin yanı sıra Anadolu'dan da talep oluşmasına yol açtı. Seksiyonel ve panjurlu olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan garaj kapılarında fiyat artık, 1100 Euro ile 2 bin 500 Euro arasında değişiyor.

Müstakil ev ve villaların yaygınlaşmasıyla birlikte kapalı garaj kapılarına olan talepte giderek artıyor. Bunda da, cephe panel basımına Türkiye'de de başlanılması etkili oldu. Cephe panel üretimiyle birlikte, ithalat ağırlıklı sektör, yerli firmaların kontrolüne geçti. Faaliyet gösteren firma sayısındaki artış, fiyatların hızla gerilemesine yol açtı. Yıllık pazar hacmi 35 milyon YTL'ye ulaşan bu kapılar, artık sadece İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerden değil, Anadolu'dan da  önemli oranda talep görmeye başladı.

Artık Orta...