09 / 05 / 2024

kapalı otopark çalışması esenler

kapalı otopark çalışması esenler

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu: "Ancak 500 bin nüfuslu ilçe için yeterli değil. Şu anda 3 ayrı noktada yaklaşık 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark çalışmalarımız devam ediyor."

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi iştiraki olan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), Feyzullah Mahallesi Sakızağacı sokakta bulunan 40 yıllık binayı yıkarak, inşaat çalışmasına başladı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.

TEM otoyolu Gebze kesiminde yenileme çalışması!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak. Valilikten yapılan açıklama şöyle...

Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması yapılacak!

Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nın hizmete açılış töreninde konuşan Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, bu yıl Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması planladıklarını açıkladı.

Trabzon'da 67 milyon TL’lik yol çalışması yapılacak!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

kapalı otopark çalışması esenler Haberi

kapalı otopark çalışması esenler

Esenler Belediyesi ilçedeki otopark açığını kapatmak için bir taraftan kalıcı katlı otoparklar yaparken, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşenerek otopark haline getiriliyor. 4 yıl içinde ilçeye 20 bin metrekare otopark kazandırıldı. 


İnsan yoğunluğu bakımından İstanbul'un ilçeleri arasında birinci, nüfusu itibariyle de en büyük ilçelerinden birisi olan Esenler'de belediyece yapılan düzenlemeler ve hayata geçirilen projeler sayesinde ilçe sakinlerine rahat ve ferah yaşam alanları sunuluyor. Yeşil alan sıkıntısına son verilen ilçede şimdi de otopark problemi ortadan kalkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen çalışmalarla bir taraftan katlı otoparklar yaparak kalıcı çözümler üreten belediye, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşeyerek otopark haline getiriyor. 4 yıl içinde ilçeye 20 bin metrekare otopark kazandırıldı. 


2 BİN ARAÇLIK 3 OTOPARK 


Esenler'deki...