18 / 05 / 2024

Kapalı Pazaryeri çalışmaları

Kapalı Pazaryeri çalışmaları

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı!

İstanbul’un çekim noktalarından olan Kapalıçarşı, Ocak 2017’den bu yana büyük bir restorasyon sürecinden geçiyor. Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kapalıçarşı restorasyon çalışmalarında son durum ne?

558 yıllık Kapalıçarşı’nın çatı izolasyonunun yüzde 85’i tamamlandı. Peki, Kapalıçarşı'da restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Kütahya'ya yeni kapalı pazaryeri yapılacak!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul'a Fatih Sultan Mehmet Han'ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi.

Bilecik'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kapalı Pazaryeri çalışmaları Haberi

Kapalı Pazaryeri çalışmaları

Barbaros Mahallesinde hayata geçirilecek olan hem pazarcı hem de vatandaş için farklı kullanım kolaylıklarının yer alacağı Kapalı Pazaryeri 7 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Yaklaşık 3.5 milyon TL bedelle yapımı gerçekleştirilecek olan Kapalı Pazarın önümüzdeki günlerde temelini atacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Pazarcı esnafının görüşlerine göre şekillenen projenin Ereğli'de ilk olma özelliği taşıdığını ifade etti.


Uzun yıllar Ereğli gündemini meşgul eden Kapalı Pazar için yürütülen proje çalışmasının tamamlandığını ve temel atma noktasına geldiklerini vurgulayan Başkan Özgüven, "Çağdaş ve modern mimarisiyle dikkat çeken, Ereğli’ye yakışan bir Kapalı Pazaryerini Ereğli’ye kazandıracağız. Proje çalışması ve yer tespitinin ardından ekiplerimizin temel atma noktasına getirdikleri çalışmanın gerek vatandaşlarımız gerekse pazarcı esnafımız tarafından takdirle karşılandığını görmek bizleri mutlu etti. Her siyasetçinin seçim vaatleri...