14 / 05 / 2024

kapalı zarf ihale

kapalı zarf ihale

Kapalı ihale usulü nedir? Kapalı ihale usulü nasıl gerçekleştiriliyor? 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nda bu konu nasıl yer alıyor? Kapalı ihale usulü hakkında merak ettikleriniz haberimizin devamında yer alıyor..

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Ankara’da 500 ATM için flaş karar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiralanacak. 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilecek olan ATM kabinleri 2 Haziran’da belli olacak. ATM kabinleri için yapılacak olan ihale 2 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Taşdelen ihalesinin 2. oturumu 29 Mart'ta!

Emalk Konut GYO'nun  İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık-Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumu 29 Mart'ta yapılacak...

TŞOF 4 tesisini kiraya veriyor!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, sahibi olduğu 4 ayrı dinlenme tesisini kiraya verecek. Kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflere ilişkin ihalede son başvuru tarihi 15 Ağustos.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

kapalı zarf ihale Haberi

kapalı zarf ihale

Kapalı ihale usulü nedir?


Kapalı ihale usulü teklifler yazılı olarak hazırlanıyor. Teklif bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra, zarf üzerine isteklinin adı soyadı ve tebligata esas açık adresi yazılıyor. Bu zarf, geçici teminat ve istenen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatıldıktan sonra üzerine isteklinin adı soyadı, açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılıyor.


Teklifler ilânda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına teslim edilir. İadeli taahhütlü olarak da gönderilebiliyor. Yapılan teklifler isteklilerin önünde açılır.


İhale sonucu karara bağlanırken; eksiltmelerde tahmin edilen bedeli geçmemek kaydıyla, isteklilerce teklif edilen bedelin en düşüğüne ihale yapılıyor. Alınan kararlar komisyon başkan ve üyeleri tarafından imzalanıyor ve durum hazır bulunanlara bildiriliyor.



Kapalı ihale usulünde tekliflerin aynı olması durumunda yapılacak olanlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu Madde 42'de şöyle...