28 / 04 / 2024

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.



Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kılıçdede Mahallesi’nde yer alan bir arsa 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.45’te ihaleyle satılacak. Söz konusu arsanın 126,23 metrekare büyüklüğünde ve ada numarasının 1.359 olduğu öğrenildi.

Arsanın ihale şartnamesinin İlkadım Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 500 TL karşılığında alınabileceği duyuruldu. Arsanın satışı için 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.45’te teklif açılacak ve teklifler aynı gün saat 16.30’a kadar İlkadım Belediyesi hizmet binasında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

İLAN DETAYLARI

Bahse konu arsanın geçici teminat bedelinin 40 bin TL ve muhammen bedelinin ise 1 milyon 262 bin 300 TL olduğu aktarıldı.

Satılacak Yerin Tapu Kaydı Bilgileri

Muhammen Satış Bedeli

Geçici Teminat

İhale Saati

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi, 1359 Ada, 22 Nolu 126,23m²’lik Arsa Nitelikli Parsel

1.262.300,00TL

40.000,00TL

10.45

Mülkiyeti ve kullanım hakkı Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait olan ve aşağıda belirtilen mülk 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılacaktır.

2- İhale 08/11/2023 Çarşamba günü yukarıda belirtilen saatte, İlkadım Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Encümen Toplantı Salonunda (Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55 İlkadım/SAMSUN) yapılacaktır. Teklifler, 07/11/2023 Salı günü saat 16.30’a kadar İlkadım Belediyesi Hizmet Binasında bulunan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.
3- İhaleye katılacak olanlardan istenilen belgeler;
A) Kanuni ikametgah adresi,
a-Gerçek kişi olması halinde, Nüfus Müdürlüğünden veya E-Devlet üzerinden alınacak ikametgah belgesi
b-Tüzel kişi olması halinde, siciline kayıtlı bulunulan Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, içerisinde tüzel kişiliğin adresinin de yazdığı, sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
c-Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge.
B) Tebligat için adres göstermesi. (Adres/Telefon Beyannamesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacaktır.)
C) Geçici teminatını vermesi. (1. maddede belirtilen bedelde)
D) İmza sirkülerini vermesi,
a-Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!
b-Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
c-Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge.
E) İstekliler adına vekaleten iştirak ediyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi.
F) İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz.
G) Belediyemiz Gelirler Müdürlüğü’nden alınacak borcu yoktur yazısı.
H) Adli sicil kaydı. (E-Devlet üzerinden alınabilir.)
I) 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge. (Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacaktır.)
J) Nüfus cüzdanı fotokopisi.         
4- İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde, Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde (Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No:55 İlkadım/SAMSUN) incelenebilir, 500,00TL bedel karşılığında temin edilebilir.
5- Posta ve telgraf ile müracaatta, gecikmeler kabul edilmeyecektir.
İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

O ilde sanayi imarlı ara satılacak!

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!


Geri Dön