12 / 05 / 2024

kapalıçarşı püskülcülerde satılık dükkan

kapalıçarşı püskülcülerde satılık dükkan

1936 yılında Eyüp'te bulunan İzzet Mehmet Paşa Tekkesi ve bahçesi, İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından 89 altın parasına 800 liraya satılacakmış. Kapalıçarşı Püskülcüler'de 17-19 numaralı dükkan 326 liraya satılacakmış.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Kapalıçarşı'da 12 milyon liraya satılık dükkan!

Ünü tüm dünyaya ulaşan İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık!

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 807 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Kapalıçarşı'da restorasyon bugün başlıyor!

Tarihi Kapalıçarşı'da restorasyon çalışması başlıyor. Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan restorasyon çalışmaları bugün düzenlenen törenle başlayacak.

Eyüp Hisar Panorama satılık!

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

kapalıçarşı püskülcülerde satılık dükkan Haberi

kapalıçarşı püskülcülerde satılık dükkan

İstanbul Evkaf Müdüriyeti İlanları

Değeri  Pey Parası

Lira  K.  Lira K.

800  00   60  00 Eyüp:   Servi Mahallesi'nde 17, 19 nolu İzzet

                                        Mehmet Paşa Tekkesi ve mevcut bahçesi.

326  22   24  46 Büyük: Püskülcüler'de 17-19 sayılı dükkanın

                           Çarşı    bütünü.

Yukarıda yazılı özelgeler satılmak üzere 15 gün arayla açık artırmaya çıkarılmıştır. İsteklilerin 10/2/936 pazartesi günü saat 15'te İstanbul Mahlulat Kalemi'ne gelmeleri.


(1936 yılında Reşat Altın 9.7 liraymış.)


Son Posta 30 İkincikanun (Ocak) 1945



Abdullah Kutalmış...