04 / 05 / 2024

kapalıçarşının restorasyonu tamamlandı mı

kapalıçarşının restorasyonu tamamlandı mı

Osmanlı'nın AVM'sini yeni çehresine kavuşturacak olan projede sona yaklaşıldı. Kapalıçarşı, aslına uygun restore edilerek, eski ihtişamına kavuşacak. 5 etap şeklinde restore edilen Kapalıçarşı 45 bin metrekarelin alana sahip.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

kapalıçarşının restorasyonu tamamlandı mı Haberi

kapalıçarşının restorasyonu tamamlandı mı

Dünyanın ilk ve en büyük AVM'si Kapalıçarşı'yı yeni çehresine kavuşturacak proje için geri sayım başladı. Kapalıçarşı, etap etap aslına uygun olarak restore edilerek, teknolojiyle donatılacak. 


554 yıllık tarihin büyük dönüşümü


İstanbul İki Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 5 etaptan meydana gelen Kapalıçarşı Yenileme Alanı Yenileme Avan ve Uygulama Projesi'nde 100 adaya ilişkin rölöve, restitüsyon ve restorasyon projeleri ile tesisat, elektrik ve mekanik projelerini onayladı. 554 yaşındaki Kapalıçarşı, projelerin kabul edilmesiyle, yapım aşaması öncesi kanuni süreç tamamlanmış oldu.


FATİH SULTAN MEHMET'İN EMANETİ


Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Kapalıçarşı'yı, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet yaptırmıştı. 45 bin metrekarelik kapalı alanı olan çarşı, 3 bin 200 dükkân ve 25 bin çalışanıyla 27 milyar TL'lik ekonomik değer...