10 / 05 / 2024

kapı geçiş sistemleri

kapı geçiş sistemleri

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi. Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansına 130 ülkeden gazeteci katıldı.

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş adımları!

Kimi apartmanlarda ısınma sistemleri merkezi, kimi apartmanlarda ise ferdi ısınma sistemli oluyor. Peki, merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş nasıl yapılır?

Eksen Kilit Geçiş Çatı Cephe Sistemleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Kilit Geçiş Çatı Cephe Sistemleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyle bugün Pendik'te kuruldu.

Braas Çatı Sistemleri'nden mahya geçiş kremiti!

Braas Çatı Sistemleri, çatıdaki her detayı titizlikle çözmeye yönelik ürünler geliştiriyor. Mahya geçiş kiremiti, mahya geçiş kiremiti adaptörü ile birlikte kullanılarak tam su geçirimsiz bir detay çözümüne imkan sağlıyor.

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti 4 dolar artı KDV!

Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ulaştırma Bakanı Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar bugünkü kurla 10.5 liraya denk geliyor

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu!

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu. Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nde incelemede bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2016 yılı itibari ile geçidin kullanılacağını açıkladı

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti ne kadar olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar şimdiki kurlarla 10.5 liraya denk geliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü yükseliyor!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. 252 metre yükseklikte olması planlanan köprü ayakları 161 metreye ulaştı.

Lütfi Elvan: Haziranda Körfez Geçiş Köprüsü'nde yürürüz!

İSTANBUL-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü’nün ayaklarının inşaatı sürüyor. Elvan, 2015 Haziran’da köprüden yürüyerek, 2015 Aralık ayında ise araçlarla geçiş sağlanacağını söyledi.

Haziran 2015'te İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün siluetini göreceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "(İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü) Haziran 2015'te köprünün siluetini göreceğiz ve yürüyerek köprüden geçebileceğiz. Aralık 2015 tarihinde artık araçlar geçmeye başlayacak"

Avrasya Tüp Geçiş Tüneli Projesi için kazılar başlıyor!

Marmaray Projesi ile birlikte yapılan kazılarda insanlık tarihine ışık tutan bulguların ardından, Boğaz’ın altından otomobillerin geçişini sağlayacak Avrasya Tüp Geçiş Tüneli Projesi için de kazılar başlıyor.

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi!

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi. Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansına 130 ülkeden gazeteci katıldı.

İstanbul Boğazı gemi geçişine kapatıldı!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nden alınan bilgiye göre, İstanbul Boğazı saat 04.25'ten itibaren sis nedeniyle çift yönlü gemi geçişine kapatıldı

kapı geçiş sistemleri Haberi

kapı geçiş sistemleri

Messe Stuttgart bünyesinde gerçekleştirilen güneşten koruma sistemleri, panjur ve kapı sektörünün nabzını tutan R+T Stuttgart fuarının uluslararası basın konferansı 16 Ekim 2014 tarihinde, İstanbul Harbiye Hilton Oteli’nde yapıldı. 130 ülkeden basın mensubunun katılım gösterdiği özel etkinliğin ana sponsorluğunu gölge sistemleri sektöründe Türkiye lideri olan Palmiye üstlendi.


Uluslararası basın toplantısında gazetecilerin yanı sıra sektörün kanaat önderleri bir araya geldi. Stor Panjur ve Gölgelik Sanayicileri Federal Birliği Başkanı Georg Nüssgens, BVT – Kapı- Geçiş Sistemleri Birliği Başkanı Dr. Claus Schwenzer, Teknik Tekstil-Stor Panjur-Gölgelik Sanayicileri Birliği Başkanı Oliver Hopert, Ift Rosenheim Pencere Teknolojileri Kurumu Müdürü Prof. Ulrich Sieberath, European Solar-Shading Organization Başkanı Peter Winters konuşmacı olarak katılım gösterdi. Basın Konferansından sonra boğazda tekne gezisi düzenlendi. Suada’da yapılan kokteyl sonrasında R+T fuarı’nın 50’nci yıl...