26 / 05 / 2024

kapı satışları

kapı satışları

Türkiye'de 1970'li yıllar dan itibaren nüfusun ve dolayısıyla konut ihtiyacının artmaya başlaması ve ölçek ekonomilerinin oluşması ile birlikte, Türk kapı sektörü, inşaat sektörünün bütünü ile beraber gelişmeye başladı.

Piyasalar sektörü derinden vurdu. Satışlar düştü kriz kapıda

Türkiye’de girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tüm piyasalar krizin etkisinden payına düşeni alırken, inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Çimento sektöründe üretim de satışlar da büyüyk düşüşe geçti. TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam üretimi yüzde 8.2 düşüşle 9 milyon tona geriledi.

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Konut satışları yaz aylarında geriledi!

Konut satışları ağustos ayında yaz rehavetine kapıldı. Şubattan itibaren her ay iki haneli artan satışlar ağustosta yüzde 6.5’le yetindi. Sekiz ayın toplam satışı ise 2014’e göre yüzde 17.9 arttı

Ev satışlarını yaz rehaveti düşürdü!

Konut satışları ağustos ayında yaz rehavetine kapılarak tek haneye geriledi. Şubattan itibaren her ay iki haneli artan satışlar ağustosta yüzde 6.5’le yetindi. İşte ayrıntılar...

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Konut alımlarında senetli satışlar risk mi taşıyor?

Faizler artınca ev almak isteyenler müteahhitlerin kapısını çaldı. Senetli satışlar yüzde 50'yi aşınca uzmanlar uyardı: Vatandaşlar büyük risk alıyor...

Demir Romance Çarşı'da satışlar devam ediyor!

Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Ağustos ayında kapılarını açıyor. Projenin ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor..

Romance Çarşı satışları devam ediyor!

“Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut'un satışları hedefi aştı!

EMLAK Konut, 2015 yılının ilk çeyrek döneminde hedeflerin üzerinde satış gerçekleştirdi. Emlak Konut'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, Şirket tarafından geliştirilen projelerde satışlar hedefi aştı.

Selenium Ataköy Evleri'nde satışların yüzde 75'i tamamlandı!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'deki rezidans projesi Selenium Ataköy'de satışların yüzde 75'i tamamlandı. 15 ay sonra kapılarını açacak Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor.

Kapıcılar emlak sektörünü bitirme noktasına getirdi!

Taşkent Gayrimenkul şirketi sahibi ve satış uzmanı Hatice Keleş, kapıcıların emlak sektörünü bitirme noktasına getirdiğini söyledi. Keleş, arsa ve ev satışları alım satımında işin uzmanlara bırakılması gerektiğini ifade etti...

Mütekabiliyet Yasası, mermer satışlarını da arttırdı!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Fabrikası, Avrupalı işsizlerin de ekmek kapısı oldu. 350 kişinin çalıştığı fabrikanın satışları yabancılara konut satışı ile arttı...

kapı satışları Haberi

kapı satışları

Türk müteahhitlerinin yabancı ülkelerde almaya başladıkları inşaat sözleşmeleri ile birlikte ihracat potansiyelini de artırmış, inşaat sektörünü izleyerek, başta AB, Ortadoğu ve BDT ülkeleri olmak üzere, yeni piyasalara girmiştir. 


2000'li yıllar itibariyle yapılan araştırmalarda, Türk kapı sektöründe üretimin standartlara uygun hale getirilmesini ve yüksek kalite düzeylerinden ödün verilmemesini sağlamak, sektörde faal 100 kadar şirketin aralarında haksız rekabet unsurları oluşturmalarını önlemek, ve bu arada genel ekonomik konjonktürdeki olumsuz dalgalanmalardan en az surette etkilenerek, olumlu gidişattan da en iyi avantajları elde etmelerinine imkân vermek, sektörün başlıca gündem maddeleri olarak ortaya çıkmaktadır. Standart dışı üretim, kalifiye eleman yetersizliği, kalitesiz üretimin artmasına etken olan üretim kapasitesi fazlalığı ve kimi sektör temsilcileri tarafından, Çin'in ileride kapı sektörü için tehdit olarak görülebileceği konusundaki iddialar sektörü meşgul eden...