29 / 04 / 2024

Kapıcıoğlu İnşaat maltepe

Kapıcıoğlu İnşaat maltepe

Blokların 25 katlı olarak tasarlandı Sahilada'da 290 adet daire yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alan ve 10 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Kapıcıoğlu İnşaat tarafından yapılıyor.

Maltepe Sahilada rezidans satılık!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükselen Sahilada Evleri projesi Kapıcıoğlu İnşaat tarafından yapılıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor.

Sahilada Sitesi Adatepe fiyat!

Sahilada Sitesi Adatepe projesinde metrekare birim satış fiyatı 7 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe Sahilada projesi sahile 300 metre yakınlıkta yer alıyor...

Sahilada Evleri Maltepe satılık daire!

Sahilada Evleri Maltepe satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Sahilada Maltepe projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe projesine 3 ay sonra başlayacak!

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe'deki projesine 2 ya da 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Henüz projelendirme aşamasında olan Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe'de proje aşaması tamamlandığında satış ofisi de kurulacak.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Sahil Ada Maltepe daire fiyatları!

Sahil Ada Maltepe daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Kapıcıoğlu İnşaat'ın projesi Sahilada Maltepe'de ilk sekiz kattaki dairelere yüzde 20 indirim yapılıyor...

Maltepe Sahilada basın toplantısı ertelendi!

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerine ve tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasına imzasını atan Kapıcıoğlu İnşaat’ın 5 Nisan 2016’da gerçekleştirmeyi planladığı Maltepe Sahilada projesi lansman basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Maltepe Sahilada lansman toplantısı 5 Nisan'da!

Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve denize yakınlığı ile dikkat çeken Maltepe Sahilada projesi ile konut sektörüne dönüş yapıyor. Maltepe Sahilada lansman toplantısı, 5 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları!

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları 452 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de lansman fiyatları için son gün 29 Şubat...

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi!

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlendi. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Kapıcıoğlu İnşaat maltepe Haberi

Kapıcıoğlu İnşaat maltepe

.Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 25 katlı 2 blok şeklinde yükselen Maltepe Sahilada'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve loft daire seçenekleri mevcut. 290 adet konutun yer aldığı Sahilada Evleri Maltepe satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin liradan başlıyor.



Sahilada'nın sosyal alanları arasında; sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve fitness gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. Maltepe Sahilada  projesi sahile 300 metre mesafede yer alıyor. Projenin Aralık 2017'de tamamlanması bekleniyor.



Sahilada Maltepe Konutları adres

Feyzullah Mah. Ayerdem Sok. No:6 Adatepe Maltepe – İstanbul


Maltepe Sahilada Evleri iletişim

Tel: 0 212 283 54 01-02

Web: http://www.maltepesahilada.com/

Osman...