08 / 05 / 2024

Kapıcıoğlu İnşaat yeni proje

Kapıcıoğlu İnşaat yeni proje

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Çağlayan Adalet Sarayı'nın otoparkı satılıyor!

Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Çağlayan'da Adliye meydanında yer alan otoparkı satışa çıkardı. Avrupa standartlarının üzerinde olan, 5 katlı geniş araç kapasiteli otoparkın içinde mağazalar bulunuyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatlar!

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatları 286 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları Nisan 2018 yılında tamamlanacak...

Maltepe Sahilada basın toplantısı ertelendi!

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerine ve tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasına imzasını atan Kapıcıoğlu İnşaat’ın 5 Nisan 2016’da gerçekleştirmeyi planladığı Maltepe Sahilada projesi lansman basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Sarı tarafından 300 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Kapıcıoğlu İnşaat yeni proje Haberi

Kapıcıoğlu İnşaat yeni proje


Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak


Yurtiçi ve yurtdışında toplam 23 merkeze sahip Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektöründe de yatırım atağına başladı. Hastanelerinin tüm inşaatlarını yapan grup şirketlerinden Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Maltepe'de lüks bir projeye başlıyor. Sahilada adındaki Maltepe sahilinde, rekreasyon alanı manzaralı proje, arsa dahil 100 milyon dolar yatırımla hayata geçecek. Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, hem sağlık hem de inşaat sektöründeki hedeflerini anlattı. 


50 daire satışa çıkacak 


Projeye şimdiden yoğun talep aldıklarını belirten Kapıcıoğlu, ilk etapta 50 daireyi satışa çıkaracaklarını söyledi. Kapıcıoğlu, "Önce talepleri alıp ardından satış yapacağız. Sattığımız kişilere özen...