04 / 05 / 2024

kaplıkaya köprüsü maliyeti

kaplıkaya köprüsü maliyeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti 2,5 milyar avro!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adik Karaismailoğlu, yap-işlet-devret projelerinin dünyanın her yerinde kullanılan ekonomik bir model olduğunu belirtti. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün de bu yöntemle yapıldığını ve maliyetinin  2,5 milyar avro olduğunu söyledi...

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyeti meclis gündeminde!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyetlerine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı. Okutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü ile ilgili şok iddia!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce 30 Mart’ta temeli atılan Devlet Bahçeli Köprüsü’ne ilişkin eleştiriler yönelten İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Çağdaş Kaya, köprünün onaylı bir projesinin bulunmadığını söyledi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Kaplıkaya Köprüsü Kasım'da açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı yıllardır bekleyen köprü ve kavşakları, köprülü kavşakları ilk kez bu dönemde birer birer tamamlayarak hizmete aldıklarını dile getirdi...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart sonunda hizmete girecek!

"Kedi yolu" bölümünde kopma meydana gelen İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, Mart 2016’da faaliyete geçecek. Yalova’nın Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, köprünün mart ayı sonunda faaliyete girmesinin beklendiğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü mart ayında açılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün mart ayı sonunda faaliyete girmesinin beklendiğini söyledi.

kaplıkaya köprüsü maliyeti Haberi

kaplıkaya köprüsü maliyeti


Bursa’ya eserler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım İlçesi’ne de hizmetleriyle değer katıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde Hacivat Deresi üzerinde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, bölgenin ulaşımına nefes aldıracak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte köprünün inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki adımları hızla attıklarını söyleyen Altepe, yıllardır beklenen yatırımların da birer birer gerçekleştiğini ifade etti.


“Yıldırım’a kolaylık sağlayacak” 

Başkan Altepe, köprüyle ulaşımın rahatlayacağını dile getirerek, “Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ile Bağlaraltı ve Erikli mahallelerini birbirine bağlayan, 2. cadde üzerindeki önemli bir köprü… Yıllardır beklenen bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bittiği zaman, bölge ulaşımına ve Yıldırım’a büyük kolaylık sağlayacak” dedi.

Siteler, Ertuğrulgazi ve Mesken’den gelenlerin köprüyle Bağlaraltı üzerinden Erikli ve Kestel istikametine rahatça ulaşabileceğini dile getiren Başkan Altepe, “Bu önemli ana...