12 / 05 / 2024

Kaptanı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası

Kaptanı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası

İstanbul İl Özel İdaresi’nin, Kasımpaşa’daki Kaptan-ı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın yıkılıp yeniden yapılacağını açıklaması tarihçi ve çevrecilerin isyanına neden oldu

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023!

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Toplam 120 adet konutun bulunduğu Leb-i Derya Evleri'nden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Müjdeyi Bakan Derya Yanık verdi! O Ödemelere yüzde 70 zam geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklamada, gelir desteği ödemelerinde yüzde 70'lik bir yükselişe gideceklerini ve yaşlılar için ücretsiz gezi olanağının devlet aracılığı ile karşılandığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Bakan Derya Yanık duyurdu ev hanımlarına prim desteği geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ev hanımlarına emeklilik detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte detaylar...

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düzenli olarak destek ödemeleriyle ilgili ayrıntıları paylaşıyor. Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara zamlı ödeme müjdesi verdi.

Kaptanı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası Haberi

Kaptanı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası

İstanbul İl Özel İdaresi, 1883-1963 yıllarında dört-beş kez restorasyon yapılan fakat geçen zaman içinde yıpranan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılıp yeniden inşa edileceğini, proje kapsamında, kışla içinde yer alan caminin de restore edileceğini açıkladı. 2013 sonunda tamamlanması planlanan kışla ve caminin yapımının 8 milyon 642 bin liraya mal olacağını bilgisini de iliştirerek. Halen askeri bölge statüsü nedeniyle kapısında askerlerin beklediği kışlanın içindeki caminin restorasyonu başlarken, kışlanın yıkılıp yapılması ve AVM iddialarıyla ilgili bekleyiş sürüyor. Kuzey Deniz Saha Komutanlığı’nda görevli er ve erbaşın yatakhane, yemekhane ve eğitim alanı olarak kullanılan kışlanın nisan ayı sonunda tamamen boşaltıldığı ortaya çıktı.

TMMOB Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu, tarihi kışlayla ilgili daha önce Deniz Kuvvetleri ve İBB’ye rapor sunduklarını söylüyor: 

“Bu tür yapılar endüstri...