02 / 05 / 2024

Kar Group elazığ fabrika

Kar Group elazığ fabrika

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları incelenecek! 

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri Elazığ'da inşası devam eden deprem konutlarını inceleyecek. 

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

Kar Group elazığ fabrika Haberi

Kar Group elazığ fabrika

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık bir yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haere göre, hazır beton, kireç, agrega, asfalt, prefabrik beton elemanları ve yapı kimyasalları üretimleriyle yapı sektörünün ihtiyaçlarına yanıt veren Kar Group, yatırımlarına ara vermeden sürdürüyor.

Yapı kimyasalları sektöründeki üretim ve satış hacmini artırma amacıyla Elazığ'da 20 milyon liralık yatırımı hayata geçiriyor.

Kar Group tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Üçüncü, yapı kimyasalları sektöründeki yola çıkış hedeflerinin müşterilere ulaşım olarak yakın, düşük maliyetli ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermek olduğunu söyledi.

Yapı kimyasalları üretiminin inşaat ve gayrimenkul sektörüne yönelik verdiklerin hizmetlerden biri olduğunu belirten Üçüncü, Gebze ve Orhangazi bölgesinde bulunan iki fabrika ile nakliye sebebiyle hizmet vermekte zorlandıkları bölgelerde yeni...