27 / 04 / 2024

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...



EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı.

ARSA YATIRIMI İLE EV SAHİBİ OLACAKSINIZ!

Günümüzde konut fiyatları endeksi, geçen seneye göre yüzde 90,3 artış yaşarken bu seviye, konut fiyatlarının olduğundan fazla yükselmesine konut edinmede sıkıntı yaşanmasına yol açtı.

Yabancıların alımıyla fiyatların yükselmesi, Şubat ayında yaşanan deprem dolayısıyla 12 şehirden göçlerin eklenmesi, yüksek enflasyon ve döviz kurundaki yükselme eğilimi satış ve kiralama rakamlarının katlanmasına sebep oldu.

Bu çerçevede tüketicilerin konut edinmesindeki engelleri kaldırmak için seferber olan EKMAS Group, arsaVev’in Sapanca projesinden arsa alanların evlerini, kat karşılığı modeliyle EKMAS Yapı’ya inşa ettirecek.

ARSAVEV'DEN SAPANCA'YA YENİ PROJE!

arsaVev’in Sapanca’daki projesi, İstanbul’a 1,5 saat, Bursa ve Eskişehir’e yaklaşık 2 saat mesafede konumlanıyor. Yeni proje ekim ve kasım aylarına özel bir kampanya dahilinde, 1 milyon 925 bin fiyatıyla ve taksit imkânı ile oldukça avantajlı bir şekilde yatırımcılara sunuluyor.

Hedeflenen proje, açık ve kapalı olmak üzere iki adet havuz, kapalı otopark ve spa merkezine sahip Gayrimenkul sektöründe 2017 yılından bu yana arsa yatırımlarına çözüm sunan ve bugüne kadar 12 bin tapu teslim ederek 4 milyon 960 bin metrekare arsa satışı gerçekleştiren arsaVev, Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırım gerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkânı sunuyor.

Kalite prensibiyle özgün projelere imza atıp koşulsuz müşteri memnuniyetini gözeterek hayal edilenin ötesine emin adımlarla ilerlemeyi ilke edinen EKMAS Yapı, 2014 yılından bu yana yaşama, doğaya ve insana önem veren projeler ile her geçen gün heyecan verici yeni projelerle büyümeye devam ediyor.

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Arissa Aura lasmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

 


 


Geri Dön