27 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

13,50 TL seviyesini test eden gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Gümüş fiyatları tekrar 13 TL altına geriledi. 1 gün içinde gümüş fiyatları değişirken yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını araştırıyor. 



Gümüş fiyatlarında bugün ters dalga oluştu. Gümüş fiyatları düşüşe geçerken 13, lira seviyesinin altına kadar geriledi. Güncel gümüş fiyatlarını merak eden yatırımcılar ''Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları neden düştü? Gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön