29 / 04 / 2024

Arissa Aura lasmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arissa Aura lasmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: Arissa İnşaat

Proje: Arissa Aura,

Arissa Aura, Arissa İnşaat tarafından Ankara'da Bilkent İncek Çevreyolu üzerinde yükseliyor. Ariss Aura projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Ariss Aura projesi ile ilgili detaylar...



1989 yılında kurulan Arissa İnşaay bu güne kadar binlerce mertrekare alana inşaa edip yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı. Arissa Aura projesi de bu projelerden biri olarak  Bilkent İncek Çevreyolu üzerinde konumlanıyor. 

Arissa Aura toplam 200 daireden oluşuyor. Tamamı 2+1 olan dairelerden oluşan Ariss Aura büyük yatırım fırsatı sunuyor. 

Arissa Aura projesi İncek'in en gözde  lokasyonunda avantajlı koşullarla satışa çıktı. Arissa Aura şehrin ortasında, şehrin karmasşının uzağında tatil tadında bir yaşam alanı sunuyor. 

Arissa Aura projesi konut sektörünün markalaşmış projeleri arasında yer alıyor. Matura İncek, Nata İncek, Uptown İncek, Faras Paroma, gibi lüks konseptli konutlara komşu.  

ARİSSA AURA DAİRE FİYATLARI NE KADAR? ARİSSA AURA DAİRE FİYAT LİSTESİ 19 EKİM 2023

Arissa Aura projesinde tüm daireler 2+1 olarak inşa ediliyor. 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 890 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Lansmana özel ödeme kolaylığı olarak 1 milyon 890 bin TL ön ödeme yaparak, 33 ay vade ile 30 bin taksitle ödeme yapılbilecek.

Arissa Aura lasmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!
ARİSSA AURA SOSYAL ALANLARI NELER?

Arissa Aura projesinde geniş sosyal alanlara sahip. Arissa Aura projesinde göl manzaralı teraslı seyir Cafe, Botanik Bhaçesi, açık kapalı otopark, Kapalı yüzme havuzu, açık kapalı fitness alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı, 7/24 güvenlik sistemi ve restoranlar yer alıyor.

Peoje şu anda yeni satışa çıkmış olup, teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 

WEB: https://www.arissainsaat.com/arissa-aura/
TEL: 0 545 345 6 345

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön