29 / 04 / 2024

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: Filiz İnşaat- YD İnşaat

Proje: Safir Saray Konutları

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...



Modern site yapısına özel olarak yükselen Safir Saray Konutları, YD İnşaat ve Filiz İnşaat imzasıyla Ankara, Pursaklar, Saray Fatih Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Özel bahçe peyzajı, birçok faaliyet alanına sahip olan Safir Saray Konutları'nda  8000 metrekarelik sosyal alan bulunuyor. Safir Saray Konutları toplam 10 bin 500 metrekare kadar geniş bir alanda yükseliyor olup, 2 blok 105 daireden oluşuyor. 

Safir Saray Konutları, park alanı olarak da hem konut sahiplerine hem de gelen misafirlere rahatlık sağlıyor.  Konut sahipleri için 105 adet park yeri bulunan modern yapıda ayrıca misafirler için de bir otopark
alanı bulunuyor. 

SAFİR SARAY KONUTLARI NE KADAR? FİYAT LİSTESİ  2 EYLÜL 2023!

Safir Saray Konutları toplam 105 daireden oluşuyor. Tüm daire tipleri 4+1 olarak inşa ediliyor.
4+1 dairelerin metrekaresi net 160 metre kare olup, başlangıç fiyatı 3 milyon 750 bin TL'dir. Dairenin konumu ve cephesine göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. 

Safir Saray Konutları şu günlerde lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Ödeme olaylığı olara yüzde 60 peşin ödemelerde teslim tarihine kadar taskit imkanı sağlanıyor.

Safir Saray Konutları'nın 1 etabı 2024 Ekim ayında, 2. etabı ise Kasım 2025 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

SOSYAL DONATILARIN NELER?

Safir Saray Konutlarında çocukların ve yetişkinlerin kullanabileceği, açık çocuk oyun alanı, spor sahası ve geniş yeşil alanı, açık otopark bulunuyor. 


SAFİR SARAY KONUTLARI  NEREDE? SAFİR SARAY KONUTLARI LOKASYON BİLGİSİ!

Safir Saray Konutları bulunduğu konum itibariyle de çevredeki sosyal tesislere, merkezi yerlere çok yakındır. Pursaklar Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlığına 50 metre, ilkokul ve ortaokula 50 metre, protokol yoluna 100
metre, dolmuş ve otobüs durağına 100 metre, saray yüzme havuzuna 100 metre ve Esenboğa Havalimanına 10 km uzaklıktadır. 

Aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne 10 km, Pursaklar merkeze 2 km, Avrupa Birliği Parkına 6 km ve Akyurt merkeze 20; Ulus merkeze 17 km uzaklıkta konumlanıyor.

WEB: https://www.safirsaray.com.tr/

TEL: 0(533)204-74-5

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

projeye sor



Geri Dön