06 / 05 / 2024

Kar Grup yatırımları

Kar Grup yatırımları

Kar Grup, dev yatırıma hazırlanıyor. 180 milyon TL yatırım planladıklarını söyleyen Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını söyledi.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Kar Grup yatırımları Haberi

Kar Grup yatırımları

Kar Grup yaklaşık 50 önce İstanbul'un Pendik ilçesinde faaliyetlerine başladı. Türkiye’nin önde gelen kireç, hazır beton, asfalt, prefabrik beton elemanları ve yapı kimyasalları üreticisi konumuna gelen şirket, faaliyetlerine madencilik sektörü ile başladı. Hürriyet Gazetesi'nden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre,  Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2000’lerin başında İstanbul’daki inşaat piyasasının hareketlenmesiyle büyüme sürecine girdiklerini ifade etti. Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını ifade ederek şirketin öyküsü şu sözlerle anlattı;


Bursa'dan Gebze'ye

“1989 yılında Karadeniz Madencilik şirketi ile Bursa Orhangazi’deki kireç fabrikasını ve yine Orhangazi’de bir taş ocağı açtık. 1991-1992 yılında İstanbul Pendik’teki taş ocağımız şehir merkezinde kaldığı için Gebze’deki yerimize geçtik. 1997 yılında Karbeton markasıyla hazır beton sektörüne girdik....