18 / 05 / 2024

kar-taş inşaat Modernnest evleri

kar-taş inşaat Modernnest evleri

İnşaat sektöründe Ege Bölgesi’nde, Manisa’da adından sıkça söz ettiren Kar-Taş, şimdi de Güzelyurt Mahallesi’nde hayata geçirdiği en yüksek, en modern konut projesi ile Manisalıların rüyasını süslüyor.

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl olmalı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, inşaat projesinde önem taşıyan bir sözleşme türüdür. Müteahhit ve mülk sahibi ile imzalanan bu proje için belirlenen bazı kurallar vardır. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir ve nasıl olmalıdır? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkındaki detaylar…

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Sinop'ta 9.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Tekirdağ'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hayrabolu İlçesi Hisar Mahallesi 1 Ada 73 Parselde Bulunan Taşınmazda  7 milyon 664 bin 790 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO Konak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Mistral GYO İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parsel, toplam 4.147,89 metrekare arsanın üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. 

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Emirdağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ İlçesi İncirli Mahallesi 145 ada 3 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor...

kar-taş inşaat Modernnest evleri Haberi

kar-taş inşaat Modernnest evleri

Öncelikle sizi tebrik ediyoruz. Güzelyurt Mahallesi'nde, en modern binayı, yüksek konutu Kar-Taş inşa ediyor. Rüyaları süsleyen Modernnest ismini verdiğiniz ve Manisa’nın en yüksek konut projesi olma özelliğini taşıyan projede neler var, kimlere hitap ediyor.  Nasıl bir bina ol olacak? Bize anlatır mısınız?”

 Kenan Karakurt: “Güzelyurt'ta ki en büyük açığı gördük. Küçük daireler, modern yaşam için artık 1+1 Recidance eksiğini gördük. Güzelyurt bölgesinde özel imar planı vardı. Biz bu projemizi yüksek bina olarak düşündük. Şuanda hazır 16 kat, 47 metrelik yükseklikle Manisa'nın ilk en yüksek konu projesi oldu. 6 bin metre karelik arazi içerisinde yapılmıştır. Bunu sadece %15’i bina için %85'i peyzaj alanı için kullanılmıştır.  Giriş katımız sosyal alandır. Kapalı havuz, spor salonu, sinema, hamam sauna, yönetim odası, resepsiyon, kapıcı dairesi...