02 / 10 / 2024

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres 

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres 

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Keskin tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

Altın darmaduman oldu! Altındaki kara haberi duyanlar yerinden kıpırdayamadı! Hemen son dakika rakamlarına göz atın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın darmaduman oldu! Altındaki kara haberi duyanlar yerinden kıpırdayamadı...Hemen son dakika rakamlarına göz atın...

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres  Haberi

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres 

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK - İNŞAAT 1. Her türlü mimari plan, proje, çizim ve tasarım hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, fenni mesul lük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 2. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...