06 / 05 / 2024

Karaağaçlı arıtma tesisi inşaatı

Karaağaçlı arıtma tesisi inşaatı

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Hatay'a 6 yeni arıtma tesisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Karaağaçlı arıtma tesisi inşaatı Haberi

Karaağaçlı arıtma tesisi inşaatı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini arttırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinde inşaatına başladığı içme suyu arıtma tesisindeki çalışmalarını hızla sürdürüyor. 105 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve saatte 65 metreküp su üretecek olan tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte, bölgedeki su kalitesi büyük ölçüde yükseltilmiş olacak.


17 ilçeye kaliteli içme suyu

Manisa genelindeki içme suyu arıtma tesisleri hakkında bilgi veren İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, görevimiz sorumluluk alanımız içerisindeki yerleşim yerlerine...