05 / 05 / 2024

Karabağlar Belediyesinden gençlere mimarlık eğitimlerı

Karabağlar Belediyesinden gençlere mimarlık eğitimlerı

Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA), 'Herkes için Mimarlık Atölyesi' eğitimini başlattı. Yeşil Ev'de düzenlenen eğitimde, Herkes İçin Mimarlık Derneği Proje Koordinatörü yüksek mimar H. Cenk Dereli gençlerle buluştu.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Gençlere hangi model vergisiz telefonlar satılacak? Vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Seçimden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber! 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var, aman hakkınız yanmasın!

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber... 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var... Aman dikkat, hakkınız yanmasın... İşte ayrıntılar...

Tarım sektöründe yeni düzenlemeler kapıda: Gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi geliyor! 

Yeni dönemde tarımda bitkisel üretimin artırılması ve tarım bilgi sistemlerinin iyileştirilmesi öncelikler arasında bulunuyor. Aynı zamanda gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi imkanı, Tarım Girişimcilik Bölgeleri, Toprak Veri Tabanı gibi yeni adımlar da atılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ 2022 projelerinde şok! Emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlarda talep toplanıyor

TOKİ'den emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi geldi. TOKİ 2022 projelerinde talep toplanıyor. İşte tüm ayrıntılar...

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

İspanya hükümetinden gençlere konut yardımı!

İspanya'da 18 ile 35 yaşları arasında olup senelik 23 bin 725 avrodan daha az kazanan gençlere iki sene boyunca aylık 250 avro konut yardımı verilecek.

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

Karabağlar Belediyesinden gençlere mimarlık eğitimlerı Haberi

Karabağlar Belediyesinden gençlere mimarlık eğitimlerı

Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA), 'Herkes için Mimarlık Atölyesi' eğitimini başlattı. Yeşil Ev'de düzenlenen eğitimde, Herkes İçin Mimarlık Derneği Proje Koordinatörü yüksek mimar H. Cenk Dereli gençlerle buluştu. Dereli, ülke genelindeki sosyal sorunlara mimarlık bağlamında çözümler üretmeyi amaçladıklarını söyledi. 



Milliyet...