28 / 07 / 2024

Karabağlar konuk evi projesi

Karabağlar konuk evi projesi

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, sosyal belediyecilik kapsamında Karabağlar ' da yapacaklarını anlattı. Yaşlılar için dayanışma merkezleri, kadınlar için konuk evleri oluşturacaklarını belirtti...

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenitepe İzmir Karabağlar teslim tarihi!

Yenitepe İzmir Konutları İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje 20 blok olarak planlandı...

Karabağlar Yenitepe İzmir fiyatları!

İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirilen Yenitepe İzmir Evleri projesinde daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje İlbak güvencesiyle yükseliyor...

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi olarak kabul edilen Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

TESKİ Konuk Evi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden TESKİ Genel Müdürlüğü kullanıma hazır hale getirdiği TESKİ Konuk Evi'ni hizmete açtı.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm 2 yılda tamamlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurulan Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Karabağlar'da imar planları anlatıldı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da imar planları anlattı.

Karabağlar konuk evi projesi Haberi

Karabağlar konuk evi projesi

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, 480 bin nüfuslu ilçede kentsel dönüşüm, ulaşım, mobilya sektöründeki sorunların çözümü ve sosyal projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgeler arası sosyo-ekonomik farklılığın giderileceğini ve Karabağlar'da yaşamanın bir ayrıcalık olacağını söyledi. Programına izmir Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı Tesisleri'ni ziyaret ederek başlayan Muhittin Selvitopu burada barınan vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti ve göreve geldiğinde sosyal belediyecilik kapsamında Karabağlar'da yapacaklarını anlattı. 

Yaşlılar için dayanışma merkezleri, kadınlar için konuk evleri oluşturacaklarını belirtti.



Yenigün izmir...