09 / 05 / 2024

karabağlar Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu

karabağlar Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

İzmir Karabağlar'ın imar sorunu bu yıl çözülecek!

Karabağlar'ı ortak akılla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar'da 101.4 hektarlık riskli alana ait hazırlanan imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'da çöken yol onarılıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

Karabağlar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

İzmir Karabağlar'da yol çöktü: 3 bina boşaltıldı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediyle ekipleri, yolun kanıranda yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi

Struga Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Makedonya'da bulunan kardeş şehir Struga'da yaptıracağı okulun temelini attı. 13 derslikli bu okulun ismiyse, Atatürk'ün baba ocağı olması münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi oldu.

karabağlar Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu Haberi

karabağlar Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu


Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, düzenleyecekleri İzmirlileri davet ederek, "Bayraklımıza, İzmir'imize yakışan bir salonu hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk ismi verilen spor salonunun açılışı Adalet Mahallesi'nde gerçekleşecek.

"Söz verdik, yapıyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerindeki bir eksiğin daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana yapacağımız projelerin sözünü verdik. Hiçbir zaman yapamayacağımız işlerle ilgili bir şey söylemedik. Şimdi sözümüzü yerine getirip projeleri hayata geçiriyoruz. Bayraklı'daki gençlerimizin yararlanabileceği, basketbol, voleybol gibi resmi müsabakaların yapılacağı bir salon yaptık. Bugün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla salonumuzu açacağız....