01 / 05 / 2024

Karabağlar Şehitler Mahallesi imar

Karabağlar Şehitler Mahallesi imar

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Karabağlar Şehitler Mahallesi imar Haberi

Karabağlar Şehitler Mahallesi imar

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şehitler Mahallesi'nde vatandaşlarla imar planı revizyon çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.


Başkan Selvitopu,  toplantıda yaptığı değerlendirmede, sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmalarının devam ettiğini söyledi Selvitopu ayrıca, imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında Karabağlar halkının modern kent ortamına kavuşacağını söyledi. 


Selvitopu, "Tüm bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız modern bir kent ortamına kavuşacak. Amacımız daha yaşanabilir modern bir kent yaratmak. Sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmaları devam ediyor" dedi.


Toplantıda Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım da imar planlarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunurken Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit ise mahallelerinde daha önce bu doğrultudaki bilgilendirme toplantılarının yapıldığını hatırlatarak, bundan sonra da yapılması dileğinde bulundu ve toplantıya katılan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu...