25 / 07 / 2024

karabağlar taziye evi

karabağlar taziye evi

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Karabağlar kentsel dönüşümle kabuk değiştirecek!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti. Karabağlar'ın tüm imar planlarını yenilediklerini, kentsel dönüşüm projeleriyle de ilçenin ivme kazanacağını belirten Selvitopu, “Karabağlar kabuk değiştirecek” dedi.

Kazım Erten: İzmir Demokrasi Üniversitesi Karabağlar'da kurulsun!

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal'ı ziyaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'da kurulmasını istedi.

İzmir Karabağlar'da 191 hektarlık riskli alan imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'daki dönüşüm mahkemeye taşınıyor!

Karabağlar'ın Cennetçeşme ve Limontepe'de 540 hektarlık alanda başlayan kentsel dönüşüm karmaşası mahkemelik oldu. Rant projelerine karşı mücadele eden ve imar planına itiraz hakkı olmayan Karabağlarlı vatandaş, projenin iptali için yargıya gidiyor.

Şırnak Cudi Taziye Evi yıkıldı!

Şırnak Cizre'de halka kreş ile taziye evi olarak hizmet veren Cudi Taziye Evi, belediyeye atanan kayyım tarafından yıktırıldı.

Şehitkamil Batıkent'e taziye evi inşa ediliyor!

Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesinde taziye evi sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor. 2 katlı olarak yapılacak sosyal tesis, geniş bir kullanım alanına sahip olacak.

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

İzmir Karabağlar'ın imar sorunu bu yıl çözülecek!

Karabağlar'ı ortak akılla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Adana Yüreğir'de 18. taziye evi açıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 18’inci Taziye Evi’ni Karaahmetli Mahallesi’nde törenle hizmete açtı. Başkan Çelikcan “Kadim kültürümüzde taziye önemli bir gelenek. Acılar paylaştıkça azalır. Taziye Evlerimiz acılarımızı paylaştığımız buluşma noktalarımız” dedi.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar'da 101.4 hektarlık riskli alana ait hazırlanan imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'da çöken yol onarılıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

karabağlar taziye evi Haberi

karabağlar taziye evi


Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak. Karabağlar Belediyesi'nin, vatandaşların acılı günlerinde kullanması için projelendirdiği Refet Bele Taziye Evi'nin temelini 21 Kasım Cumartesi günü atacağı öğrenildi. Refet Bele Mahallesi'nde temeli atılacak olan taziye evinin, toplam bin 85 metrekarelik alanda inşa edileceği ve sosyal kültürel tesis olarak hizmet vereceği ifade edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.




Yeni...