03 / 05 / 2024

Karabağlar yeni Mescit

Karabağlar yeni Mescit

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde Belediye ve Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol ile yapımı tamamlanan "Refet Bele Taziye Evi, Mescit ve Semt Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 809 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Karabağlar'da 809 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kurası çekildi!

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında İzmir Karabağlar ilçesine yapılacak 750 konut için noter huzurunda çekiliş gerçekleştirildi...

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği 100 bin yeni konut için ilk kura çekilişi bugün İzmir Karabağlar projesindeki 750 adet konut için yapılacak.

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Karabağlar'a yeni imar planı: Vatandaşlar itiraz ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karabağlar ilçesi için yedinci imar planını yayınladı. Planlama yapılırken kendilerine danışılmayan Karabağlılar, yeni plana da itiraz ediyor.

İzmir Karabağlar'a yüksek yoğunluklu yeni imar planı!

İzmir’in Karabağlar ilçesi için hazırlanan plan hayata geçirilir ise 2-3 katlı binaların yerini 15-20 katlı binalar alacak, nüfus 3 katına çıkacak.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar yeni Mescit Haberi

Karabağlar yeni Mescit

Refet Bele Mahallesi’ndeki açılış törenine İzmir Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılay Derneği Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve diğer siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Refet Bele Mahallesi’nde yapılan bu projenin mütevazı ama anlamı büyük olduğunu belirterek, "Semt evi, mescit ve taziye evinin bir arada olduğu bir ilk proje. Yapacağı işler çok önemli" dedi.


Yaptıkları hizmetlerde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kendilerine desteğinin büyük olduğunu...