16 / 05 / 2024

karabağlar Yunus Emre pazar yeri

karabağlar Yunus Emre pazar yeri

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şubat ayında bitirilmesi planlanan pazar yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde kontrol eden Başkan Selvitopu, Yunus Emre pazar yeri inşaatında çalışan işçilerin de bayramını kutladı.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları dün saat 10:00'dan itibaren açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan proje 1. etap teslimleri 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak" dedi.

İzmir Karabağlar'da muhtarlar kentsel dönüşümü görüştü!

Karabağlar'da muhtarlar bir araya geldi. Toplantıda en çok kentsel dönüşüm üzerinde duruldu. Muhtarlar kentsel dönüşüm konusunda mevcut yasada sıkıntılar olduğunu ve bu konuda belediyelere yetki devri yapılmasını istedi.

Yunus Emre Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Eskişehir'de yapımı süren 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatı biten ve bölge hastanesi olarak hizmet vermesi planlanan sağlık kompleksi 2017'de hizmete girecek.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Karabağlar'daki dönüşüm davasında Yargıtay'dan yeni karar!

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu çatısı altında örgütlenen 214 hak sahibinin, bakanlık aleyhine açtı. Riskli alan kararının tamamen iptal edilmesini isteyen yöre halkının taleplerini incelemeye alan Yargıtay 14. Daire davanın esastan görüşülmesine kar

Gediz Elektrik’ten Karabağlar'a dönüşüm tehdidi!

Karabağlar’da kentsel dönüşüm kararına karşı çıkan vatandaşlara, Gediz Elektrik’ten yeni abonelik sözleşmesi ve elektrik kesme uyarısı geldi. Mahalleliler, dönüşüm için tehdit edildiklerini iddia etti

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüme hız verilmeli!

İzmir Ticaret Odası'nın hazırladığı, "İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları Raporu'nda Karabağlar'da kentsel dönüşüme hız verilmesi istenirken, ilçenin mobilya ticaretinde üs haline getirilmesi önerildi.

Karabağlar'a gençlik merkezi inşa edilecek!

Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası,yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak...

karabağlar Yunus Emre pazar yeri Haberi

karabağlar Yunus Emre pazar yeri


Karabağlar Belediyesi, Halk Ozanı Yunus Emre'nin adına yakışır bir pazar yeri yapıyor. Yapılan ihale sonunda, zemin katta pazarcı esnafı ve zabıta karakolu, alt katlarda ise otoparkın yer alacağı pazar yeri inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 5 bin 300 metrekarelik pazarın zemin alanında 28 balık tezgahı, 25 zeytin tezgahı, 99 süt ürünleri tezgahı ve 319 sebze meyve tezgahı olmak üzere toplam 471 esnaf yer alacak. 2 bodrum katında ise 142 araçlık otopark alanı sayesinde trafik sıkışıklığının da önüne geçilmiş olacak.



Başkan Selvitopu denetledi



Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yapımı devam eden Yunus Emre pazar yerini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başına kask takarak inşaat alanında dolaşan Başkan Selvitopu ,söz konusu inşaatın tamamlandığında Karabağlar'ın modern bir pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Yunus Emre pazar yerinin...