08 / 05 / 2024

Karabağlarda kamulaştırma anlaşması

Karabağlarda kamulaştırma anlaşması

Karabağlar'da riskli alan olarak belirlenen 540 hektarlık alanın 1. etabına yönelik kamulaştırma konusunda bölge sakinleriyle anlaşma sağlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, kamulaştırma işleminin sonunda ihale işlemlerinın yapılacağını söyledi.

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma çalışmaları başlatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma dosyanın hazırlandığını ve çalışmaların sonuca ulaşması için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

Malatya Kuzey Çevreyolu için 16 kilometrelik kamulaştırma!

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, yapım ihalesi tamamlanan ve yükleniciye yer teslimi yapılan Kuzey çevreyolu için 16 kilometrelik bölümde kamulaştırma çalışmasının yapılacağını açıkladı. Kartal, kamulaştırma çalışmalarına ise kısa sürede başlayacaklarını bildirdi.

Soma'daki kamulaştırma çalışmalarında anlaşma sağlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da inşa edilen atıksu arıtma tesisinin civarında yer alan arazilerde yapılacak kamulaştırma için Soma’da toplantı gerçekleştirdi.

Fikirtepe'deki acele kamulaştırma kararında son durum ne?

Fikirtepe'de bir 'acele el koyma' davasında çıkarı ret kararı Bakanlığın tarafların uzlaşmasını beklemeden acele kamulaştırma yoluna gittiğini ortaya koydu .

Kamulaştırmada anlaşmazlık olursa ne olur?

Kamulaştırma sürecinde kamulaştırılacak taşınmazın malik veya malikleri ile taşınmaz için tahmini değeri geçmemek üzere bedelde veya trampada anlaşma yapılıyor. Peki, kamulaştırmada anlaşmazlık olursa ne olur?

Kentsel dönüşümde 'ilk acele' kamulaştırma kararı!

Fikirtepe'de ilk kamulaştırma kararı uygulandı. Müteahhit şirket Vartaş'ın Renovia İstanbul projesinde, 36 ay boyunca anlaşmaya yanaşmayan iki kişinin elindeki arsa Çevre Bakanlığı tarafından mahkeme kararıyla satın alındı.

Fikirtepe'de Vartaş'ın proje alanı için acele kamulaştırma kararı!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın proje alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı..

Fikirtepe'de acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın proje alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı

Fikirtepe'de ilk acele kamulaştırma!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da işlemleri başlatıldı.

İzmir Karabağlar'da kamulaştırma kararı durduruldu!

Danıştay 6. Dairesi Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açılan davada İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümde kullanılacak 400 dönüme yakın alan için alınan acele kamulaştırma kararının yürütmesini durdurdu.

Alaşehir JES Havza TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV Alaşehir JES TM-Alaşehir JES Havza TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karabağlarda kamulaştırma anlaşması Haberi

Karabağlarda kamulaştırma anlaşması

Karabağlar'da riskli alan olarak belirlenen 540 hektarlık alanın 1. etabına yönelik kamulaştırma konusunda bölge sakinleriyle anlaşma sağlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, kamulaştırma işleminin sonunda ihale işlemlerinın yapılacağını söyledi. AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamında ziyaret etti. İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alan Sait, Karabağlar'da riskli alan olarak belirlenen 540 hektarlık alanın 1. etabına yönelik kamulaştırma konusunda bölge sakinleriyle anlaşma sağlandığını belirterek, "Karabağlara kentsel dönüşüm müjdemiz var. Kurban bayramı öncesi bölgedeki vatandaşlarımıza bayram hediyemiz olacak inşallah" dedi.


Sabah...