06 / 05 / 2024

karabağlarda yol mu çöktü

karabağlarda yol mu çöktü

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediyle ekipleri, yolun kanıranda yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Son dakika! Bakan Muş'tan zincir marketlere yılbaşı zammı uyarısı! 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, asgari ücret zammını fırsat bilerek haksız fiyat artışı yapan marketlerin müdürleriyle bir araya geldiğini ifade ederek, "Etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk" açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadroları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi branşlarda olacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ile ilgili tüm detaylar..

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, tek şarj ile 614 km yol giderek BEV araçlarda adeta zirveye oynuyor.

Sıfır araçlarda indirim sinyalleri!  Araba almak kolaylaşıyor mu?

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un geçen hafta ikinci el otomobil satışları ile ilgili bir kısıtlama yapılacağının açıklamasının ardından otomobil sektöründe hareketlilik başladı. İşte detaylar…

ÖTV kalkıyor mu? Sıfır araçlarda ÖTV indirimi olacak mı? 2022 ÖTV düzenlemesi olacak mı?

ÖTV beklentisi son zamanlarda sıkça bahsedilmeye başlandı. Peki ÖTV kalkıyor mu? Sıfır araçlarda ÖTV indirimi olacak mı? İşte detaylar!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Türk müteahhitler Karabağ'ı yeniden inşa edecek!

Türk müteahhitler, Karabağ'ın yeniden imarında yer alacak. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve iki ülke arasındaki iş birliğini değerlendirdi.

İzmir Karabağlar'da üniversite ve konut alanı tartışması!

İzmir Karabağlar Belediyesi’nin üniversiteye vermek istediği alanın, mahkeme kararına rağmen konut yaptırmak istendiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, "Karabağlar üniversite mi istiyor, konut mu istiyor onun kararını versin" dedi.

Muğla'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

Muğla Bodrum Yslıkavak’ta kaçak yapı olduğu belirlenen 4 bin metrekare taban alanına sahip yapılarda yıkım işlemi başlatıldı…

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

karabağlarda yol mu çöktü Haberi

karabağlarda yol mu çöktü


İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediyle ekipleri, yolun kanıranda yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediye ekipleri, yol kenarında yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi. Bu binalardan birinde yaşayan ve bir yazılım firmasında çalışan 22 yaşındaki Berk Tan, "25 gün önce bu alanda ilk çökme yaşandı. Geçici olarak önlem alıp çalışmalara devam ettiler. Dün akşam büyük bir gürültüyle ikinci kez yol çöktü. Onlarca insan yaşıyor bu binalarda, gidecek yerimiz olmadığı için burada yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni...