18 / 05 / 2024

karabük araç çayı projesi

karabük araç çayı projesi

Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük ile Safranbolu'yu bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni tanıttı...

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Karabük Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapıldı. Meclis bir sonraki toplantısını 1 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Karabük Belediye Meclisi'nde imar komisyonu raporları kabul edildi!

Karabük Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar komisyonu raporları yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük Belediyesi,mahallelerdeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Belediye şuanda 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura sonuçları!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün kura yöntemiyle satış sunulan projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları için aylık taksitler 320 TL'den başlıyor. Projede 180 ay veya 240 ay vade avantajı sağlanıyor. Peki Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi 2016!

Karabük Safranbolu TOKİ Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Kurayla satışa sunulan projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi 2016 detayları...

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura tarihi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura tarihi açıklandı. Aylık 320 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay vadelendiriliyor.

karabük araç çayı projesi Haberi

karabük araç çayı projesi


Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük merkez ile turizmin gözde ilçesi Safranbolu ilçesini birbirine bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni vatandaşın beğenisine sundu.


Yaptığı yatırım ve projelerle dikkatleri üzerine çeken MHP’li Karabük Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Şirinevler Mahallesi ile Esentepe Mahallesi arasına yaptığı yaya köprüsü ile 5 mahalleyi birbirine bağlamıştı. 6 ay önce de şehir merkezinin içinden geçen ırmağın ayırdığı Öğlebeli Mahallesi'ni merkeze bağlayan köprüyü yaparak mahalle halkını 5 dakikada şehir merkezine ulaşabilir hale getirdi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şimdide Karabük ile Safranbolu arasına yapacağı Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi ile iki gözde şehri birbirine bağlayacak. Böylece Karabük’ten Safranbolu ilçesine 5-6 dakikada yürüyerek geçilmiş...