03 / 05 / 2024

karabük belediyesi altyapı yatırımları

karabük belediyesi altyapı yatırımları

Karabük’te yeni imara açılan ve kanalizasyon hattı geçmeyen yerleşim bölgelerine ilave kanalizasyon hattı döşemesi yapılıyor.

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük Belediyesi'nden 46.7 milyon TL'ye satılık 7 depo!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 7 depoyu 46 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İş yerlerinin kiralama ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Karabük Belediyesi'nden kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini 15 milyon TL bedelle kiraya verecek.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi yarın!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi 17 Mart'ta!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ Karabük Eflani 96 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük İli, Eflani İlçesi, Çelebiler Mahallesi 96 Adet Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

karabük belediyesi altyapı yatırımları Haberi

karabük belediyesi altyapı yatırımları


Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince, 5000 Evler Mahallesinde imara yeni açılan yerleşim bölgesine kanalizasyon hattı döşenerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriliyor. 5000 Evler Mahallesinde yaşanan kentsel büyüme sonrasında imara açılan bölgedeki yerlere Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanalizasyon hattı döşeniyo




Karabük...