30 / 04 / 2024

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Hadrianapolis Antik Kenti'ndeki A ve B kiliselerinin üzerlerini geçici örtüyle örterek turizme açacaklarını söyledi

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin Haberi

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin


Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Hadrianapolis'teki kazı çalışmalarının 15 gün sonra sona ereceğini belirterek, oradaki A ve B kiliselerinin üzerlerinin geçici örtüyle kapatılarak turizme açılacağını kaydetti. Antik kentin güvenliği ile ilgili kazı başkanı, Kastamonu Müzesi ve Karabük Özel İdaresi tarafından bütçe ayrılarak güvenliğin sağlanacağını belirten Şahin, 2013 yılında eleman alınması ile ilgili ödeneğin bütçeye konulması için çalışacaklarını söyledi. Şahin, 'Şuanda Kazı Başkanımız Doç. Dr. Vedat Keleş hocamız ekibiyle birlikte Eskipazar Hadrianapolis Antik Kenti'nde çalışmalarını sürdürüyor. 15 gün daha çalışma gerçekleşecek, bu seneki çalışmalar aktif olarak sonuçlanmış olacak. Kurul gündeminde iki projemiz var. A ve B kiliselerinin üzerlerinin örtüyle kapatılmasıyla ilgili projeler kuruldu. Kurul devam ediyor, kurul uygun görüldüğü zaman Özel İdareyle bu projelerin gerçekleştirilmesini sağlayacağız. Oradaki...