19 / 05 / 2024

karabük kartaltepe kentsel dönüşüm

karabük kartaltepe kentsel dönüşüm

Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük ile Safranbolu'yu bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni tanıttı...

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kuralar çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası atılan ilk temellerin ardından hak sahipleri için kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimlerinde 65 aileye öncelik verildi.

Karabük Adatepe'de 200 milyonluk kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası ilk temel atıldı. 2 bin konut ve sosyal alanların yer alacağı proje için 200 milyonluk yatırım yapılacak.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesini, 4 sene süren planlama sürecinden sonra 1. Etap Proje inşaatı hafriyat ve fore kazık çalışmaları ile başlandı.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

TOKİ Karabük 1004 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez'de kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edeceği 1004 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

TOKİ Karabük Merkez'e 1004 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Karabük Merkez kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1004 kişilik yurt binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 30 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

karabük kartaltepe kentsel dönüşüm Haberi

karabük kartaltepe kentsel dönüşüm


Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük merkez ile turizmin gözde ilçesi Safranbolu ilçesini birbirine bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni vatandaşın beğenisine sundu.


Yaptığı yatırım ve projelerle dikkatleri üzerine çeken MHP’li Karabük Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Şirinevler Mahallesi ile Esentepe Mahallesi arasına yaptığı yaya köprüsü ile 5 mahalleyi birbirine bağlamıştı. 6 ay önce de şehir merkezinin içinden geçen ırmağın ayırdığı Öğlebeli Mahallesi'ni merkeze bağlayan köprüyü yaparak mahalle halkını 5 dakikada şehir merkezine ulaşabilir hale getirdi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şimdide Karabük ile Safranbolu arasına yapacağı Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi ile iki gözde şehri birbirine bağlayacak. Böylece Karabük’ten Safranbolu ilçesine 5-6 dakikada yürüyerek geçilmiş...