17 / 05 / 2024

karabük kent meydanı ne zaman bitecek

karabük kent meydanı ne zaman bitecek

Karabük’ün kent kimliğine yeni bir değer katacak olan Kent Meydanı düzenleme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Neredeyse sonuna gelen çalışmalar tamamlandığında Kent Meydanı şehir merkezine bambaşka bir görünüm kazandıracak...

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

karabük kent meydanı ne zaman bitecek Haberi

karabük kent meydanı ne zaman bitecek


Karabük Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kent Meydanı düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.


Ağaçlandırma ve çim ekme çalışmasının yapılmasıyla meydan şekillenmeye başladı. Karabük’ün kent kimliğine yeni bir değer katacak olan Kent Meydanı düzenleme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Neredeyse sonuna gelen çalışmalar tamamlandığında Kent Meydanı şehir merkezine bambaşka bir görünüm kazandıracak. Daha önce Kardemir A.Ş.’ye ait tek tip binaların bulunduğu 100 Evler bölgesinde yıkım çalışmaları yapıldıktan sonra geçtiğimiz yıl çalışmaların başladığı Kent Meydanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


48 bin 800 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan Kent Meydanı Projesinde 4 bin 500 metrekare tören alanı, 11 bin metre kare aktif yeşil alan, 5 bin 400 metrekare aktivite alanı ve bin kişilik amfi tiyatro, yer altı otoparkları, kongre ve nikah salonu gibi ünitelerin yanı...